Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt jól benéztem, holnap...

Ezt jól benéztem, holnap mennék dolgozni, de nincs mire utalják a fizumat:S Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem a Tescóba diákmunkára, de elég kellemetlen, mert nincs bakszámlaszámom. Nyáron is voltam dolgozni, máshol, de rossz számot adtam meg (vagyis amiről azt hittem, hogy az, de közben mégsem:/) Úgyhogy kábé elmennék dolgozni a semmiért. Fogalmam sincs róla, mit tehetek, tök kétségbe vagyok esveT.T

(Bocsi ha esetleg rossz helyre tettem volna fel a kérdést!)

17L

2009. dec. 22. 18:15
 1/5 anonim válasza:

amikor én diákmunkán voltam, és nem volt még bankszámlaszámom, akkor anyukám számlájára utalták a fizumat. Utánna anya odaadta nekem.

nemtudom hogy ez a Tescoba megoldható e.

2009. dec. 22. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem az első napon fognak utalni. Megmondod mi a helyzet első adandó alkalommal bemész egy bankba , nyitsz egy számlát és megadod a munkáltató felé az adatokat.
2009. dec. 22. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
nyiss egyet gyorsan a CIB-nél. CIBEZZ számla. azt hiszem majdnemhogy ingyenes az egész.
2009. dec. 22. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
akkor nyáron hogy kaptál fizut? másnak utalták?:S
2009. dec. 22. 18:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!

Bár nem tudtam bemenni dolgozni, mára lebetegedtem:( Pedig már örültem, hogy van megoldás a problémámra.

Utolsó válaszoló, igen, más számlájára utalták a pénzem nyáron. Jó nagy balek vagyok:/

2009. dec. 23. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!