Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A rapperek miért ilyen lazák,...

A rapperek miért ilyen lazák, hogy majdnem szétesnek?

Figyelt kérdés
Mint a rigalánc olyan lazák...,de miért,mert rapper? A gatya majd leesik róluk:D Anno volt pár ilyen laza osztálytársam,mindig ugrattam őket,nehogy szétessenek már:))
2009. dec. 21. 22:36
 1/10 Fingkirály ***** válasza:
57%
mert nincs bennük semmi tartás :P
2009. dec. 21. 23:11
 2/10 anonim ***** válasza:

ennyi erővel kb azt is kérdezhetted volna hogy a fekete miért fekete. :) nem tudom én is rapper vagyok és én is laza vagyok és majd szétesek:D

ez egy ilyen életérzés/életstílus. minden stílusnak megvannak a jellegzetességei, a rap az ilyen laza és ezzel szerintem nincs semmi baj :)

2009. dec. 21. 23:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az emosok miért ilyen érzelgősek, a punkok miért ilyen lázadók, a rockerek miért ilyen vadak, a technosok miért ilyen gépiesek, stb...? -Mert ilyen a stílusuk, azért.
2009. dec. 21. 23:37
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
A rap-zene hallgatása annyira lecsökkenti a test kohéziós erejét, hogy majd szétesik:)
2009. dec. 22. 00:48
 5/10 anonim ***** válasza:
És a popperek?
2009. dec. 22. 06:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés. Én rocker vagyok, és nem vagyok vad. Aki felveszi egy stílus vele járóját, az már nem önmaga, mert engem ne egy zenei stílus határozzon meg, hogy mit kéne érezzek, meg ilyenek. ÉN így gondolom.
2009. dec. 22. 08:26
 7/10 anonim ***** válasza:
legyél te is asztal
2009. dec. 22. 11:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..,sztem meg csak majmolják az amerikai niggereket,mert látták pl egy Dr.dre klippben,hogy milyen lazák ők is ,és próbálják átvenni a stilusukat..,de sztem nagyon erőltetett,nem áll jól!:D Amúgy én technos vagyok:P És nem vagyok gépies:XD
2009. dec. 22. 22:48
 9/10 anonim válasza:
88%

én rapper vok de egyáltalán nem viselkedek "lazán"

nálam a lazulás azt jelenti hogy a haverokkal beszívunk mint állat :D

2010. máj. 9. 21:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Jó is néha az a lazulás...,vicces cigi:))
2010. máj. 10. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!