Govrik Attiláné kérdése:
Mi annak a biztosítónak a neve, amely Az idős korúak biztonsága, akár napi 100 Ft-tól szlogennel hirdeti magát?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 23:29
1/2 anonim válasza:
Igen hallottam, de az már mindjárt 3000 havonta, évente meg 36ezer. Vajon mit kap érte az ember?
2/2 anonim válasza:
4 Life Direct
Amúgy ez a napi 100Ft a csali szöveg, mert ahhoz, hogy innen induljon a befizetés még van egy rahedli kitétel és feltétel, amit a 20 km-es brutál jogi nyelven írt szerződésben van benne.
Amúgy ebben a kérdésben már foglalkoztak vele, és nem írnak róla jókat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__biztositas..
Szóval 10x is gondold meg, hogy a hangzatos ígérgetések hatására belevágsz-e.
Mellesleg néztem a honlapjukat és semmi konkrétat nem írnak, csak a ködösítés megy, meg ha érdekel keresd fel őket. Általában ilyenkor rád küldik valamelyik hiéna üzletkötőjüket és telebeszéli a fejedet a maszlaggal, amit betanítottak neki.
Én az ilyeneket általában kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!