Tetszik neked ez a szám?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=SJ6CVuuPyNs&feature=related
légyszi írd meg hogy ismerted-e vagy most hallottad először és hogy tetszett. köszi mindenkinek:)
2009. dec. 20. 10:08
1/9 anonim válasza:
nem vagyok oda a cure-ért. csajos nyálas b.zis.
2/9 anonim válasza:
most hallottam először, és 5-ös skálán 4-es. nem minden számot hallgatok végig, amit feltesznek ide, de ezt most is hallgatom, miközben írok
3/9 anonim válasza:
Először hallottam, nem nagyon tetszett. Olyan lötyögős, nincs valami erős dallama, és nem tetszik az énekes hangja.
Nyilván én csak egy sima hallgató vagyok, de ettől még nem fogott meg.
Bezzeg ez a rajzolt klip, az már valami! Mekkora fanwork már!
4/9 anonim válasza:
Szia! Robi vagyok Erdélyből. A Cure videóklippet most hallottam (láttam) életemben először és tetszik. Szeretném azt kérdezni, hogy te szerkesztetted-e ezt a videót, ugyanis a rajzok láttán az a sejtésem támadt, hogy te rajzoltad őket és videóklippként megszerkesztetted. Egyébként tetszenek a rajzok (rajzaid?) is.
5/9 anonim válasza:
sziaaa(:
én most hallottam először és...
a szám szerintem jó is , nem is
de ez a rajzos megoldás nagyon-nagyon tetszik!!
ha te csináltad GRATULÁLOK !
6/9 A kérdező kommentje:
nem én csináltam, csak nekem is nagyon megtetszett mert tényleg szép munka. én csak néhány számot szeretek-ismerek a Cure-tól de azokat nagyon:) pl. ez az egyik kedvencem és igaz hogy 1987-es még mai szemmel nézve sem rossz
2009. dec. 20. 10:46
7/9 anonim válasza:
Most hallottam először. Nekem nagyon nem tetszik, sokáig megy az instrumentál, az is nagyon egyhangú. Altatózenének max.
8/9 anonim válasza:
Fura, ilyen gta VC-re emlékeztet, nem rossz amúgy :)
talán ilyen Monday tuesday féleség az lap. nemtudom mi a szám címe és előadó
9/9 A kérdező kommentje:
hú ebből most nem tudok sokat kihámozni:) ez is egy alap szám, talán egy másik számukra gondolsz amiben elhangzik a "monday, tuesday" ez: http://www.youtube.com/watch?v=wa2nLEhUcZ0
2009. dec. 26. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!