Mit csináljak hogy tudjam szabályozni mit mondok?
Nem Tourette szindrómám van vagy ilyesmi, nem olyan durva a helyzet. Csak annyi, hogy vannak szituációk amikben gyakran eszembe jut a legrosszabb dolog amit tehetnék/mondhatnék adott helyzetben (nem feltétlenül gondolom igaznak a dolgot, csak valami ami tényleg a lelkébe gázolna valakinek). És ahogy ez eszembe jut attól félek, hogy ki is mondom, tudom irányítani magam, de akkor is olyan "ijesztő", hogy majdnem kimondtam, amúgy is elég szókimondó ember vagyok.
Nehéz volt szavakban leírni a kérdést (lehet nem is sikerült rendesen) és meglehetősen komoly, szóval kéretik ilyen válaszokat is így írni. Köszönöm
16/F
Olvass nagyon sokat és akkor a benned motoszkáló kisördög szavait olyan burkoltan tudod majd előadni, hogy meg is mondod, amit gondoltál, de nem is biztosan értik meg h akár elküldted az adott illetőt a búsba.
Vagy mondd ki, amit gondolsz, de akkor igen kevés, ám annál őszintébb kapcsolatra tehetsz szert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!