Segitene nekem valaki?

Figyelt kérdés
Az osztályban többet is piszkálnak azért,mert facebookon van kb 350 likeom és azt mondják,hogy nekem csak a likeok számítanak meg nem barátkozom másokkal csak azokkal akik olyan menők mind én stb.És ez nekem nagyon rosszul esik,mert tényleg nem érdekelnek a likeok csak simán sokan ismernek meg barátkozós típus vagyok és ez rá segít.Mit kéne nekik mondanom vagy csinálnom?
2014. ápr. 4. 12:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne igazold magad indirekt módon, azaz magyarázkodással és mentegetőzéssel, mert ezzel csak megerősíted azt, amit gondolnak rólad ( kamaszkorban ez a logika jellemző ).

Ehelyett add önmagadat, pont úgy, mint amilyennek leírod magad: barátkozós, szimpatikus, nyitott, stb. Minthogy időt pazarolj arra, hogy bizonygassad amilyen NEM vagy, inkább használj ki minden pillanatot, hogy mutasd meg azt amilyen VAGY. Akik érdemesek arra, hogy a barátaid legyenek, azok úgyis nyitni fognak feléd előbb vagy utóbb és ezen az egész facebook témán csak nevetni fogtok később.

Irigykedők meg mindig lesznek, azokkal nem kell foglalkozni.

2014. ápr. 4. 12:36
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! :)
2014. ápr. 5. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!