Rózsadomb,13. kerület,8. kerület, vagy 17. kerület?
Budapesten belül hatalmas különbségek vannak az egyes városrészek között. Az általad felsoroltak közül egyértelműen a rózsadombi lakást ajánlanám, mivel ez Budapest egyik (ha nem a) legjobb része, szinte minden tekintetben. Én is a 2. kerületben lakom (Lipótmezőn), és nagyon meg vagyok vele elégedve, biztonságos, szép, tiszta a levegő. Rózsadomb pedig annyiból jobb hogy közelebb van a belvároshoz, és sok a gyönyörű panorámájú ház. Ezért természetesen jóval drágábbak is itt a lakások, de inkább itt vennék egy feleakkorát ugyanannyi pénzből, mint a 8. kerületben egyet.
A 8. kerület közbiztonsága hírhadten rossz, bizonyos helyeken még nappal sem ajánlatos fehérembernek az utcán tartózkodni.
A 17. kerület nagy hátránya hogy nagyon messze van a belvárostól, szinte már nem is része Budapestnek (csak hivatalosan).
Szerintem a legfontosabb tényező lakásvásárlásnál, biztonságos, kulturált helyen legyen, ez pedig a Rózsadombra maximálisan teljesül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!