SOS! Mit veszek az osztályfőnökömnek ajándékba?
Parfüm? Valami olyat, ami megfelel az ízlésének...
Az én osztályfőnököm is magyarszakos, és hasonló, mint a tiéd, csak kicsit fiatalabb, és tőlem a Twilightot kapta ajándékba, és azóta rajongó. :D
De ha nem akarsz neki könyvet adni, és ügyes vagy, akkor akár készíthetsz is neki valamit.
Szerintem könyv! azzal örömet szereznél. Próbálj érdeklődni(mástól) hogy miféléket szeret.
A körömlakk, illatszer nem tanácsos, túlságosan személyes, szerintem nem is örülne igazán, esetleg sértő is lehet!
Gondold meg!
Illatos gyertya
Fényképtartó
Tolltartó
Falióra
Törölköző amibe bele van hímezve a neve
Sál (selyem, ebben a korban szokták hordani leginkább)
Ajándékutalvány
Amugy ezeken kívül nézz ki egy kirakodóvásárra, ott sokmindent lehet kapni jó áron és jó minőségben is.
Az osztályomból is lehet valakinek ugyanez a problémája, csak nálunk pénteken lesz:) Én egy szép tollnak vagy egy elegáns könyvjelzőnek, naptárnak nagyon örülnék. (Szintén magyartanár vagyok, csak egy huszassal fiatalabb mint az ofőd.)
Egy ofő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!