Egyik szobatársunk gyakran nem hagy aludni minket. Szóbeli kérésre és felszólításra nem reagál. Tudom, hogy meg kellene verni, de ahhoz túl rendes vagyok. Mit tegyek?
Nem elég ha kétszer megrázod, és üvöltesz vele egy sort?
Azért megverni még csak nem kéne.
XD
Na neee
amúgy is aki álmos, az alszik :P
Megverni azért nem kell, nem óvodás koliban laksz gondolom, márpedig a verekedés kb. olyan értelmi szintre utal.
Beszéljétek meg vele (ha kell, lehet keményebben megmondani neki), vagy ha nem használ, szóljatok valami fejesnek, hogy költöztesse át olyan szobába, ahol meg őt nem fogják hagyni aludni a többiek.
És pontosan mit jelent az hogy nem hagy aludni?
Mert az sem mindegy, hogy mondjuk direkt felébreszt, vagy direkt mit tudom én... énekel :D amikor aludni szeretnétek, vagy például azzan nem hagy hogy sokáig ébren van és olvas és lapozgatja a könyvét.
Megverni mondjuk egyik esetben sem kell, de amíg az első esetben valami komoly gond van vele, és határozottan helyre kell rakni, addig a második esetben nem biztos hogy tudja, hogy amit csinál, az annyira zavaró számotokra.
Bármi is a szitu, üljetek le vele nyugodt körülmények között (szóval ne csak annyi hogy rászóltok akkor amikor épp zavar) és beszélgessetek el vele, hogy a koleszban jócskán az alkalmazkodástól függ hogy normálisan együtt tudjatok élni, és próbálja meg ehhez tartani magát. Ha nem megy neki, akkor biztos van akihez fordulhattok panasszal.
Egyetemi koleszról van szó.
Mint azt már írtam megbeszélni nem lehet vele, rengetegszer próbáltuk.
Áttenni másik szobába azért nem lehet mert senki nem akar vele lakni.
Lehet hogy marad a verés.
de azt nem írtad, hogy hogyan nem hagy aludni.
Egyébként is mit akartok ti egyetemen aludni. Majd alszotok, a már családos emberek lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!