Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha már nagyon-n...

Mit csináljak, ha már nagyon-nagyon unatkozok?

Figyelt kérdés

Szóval: okjs képzésre járok, most pl jogot tanulok, meg kellesz egy kis levelezést is tanulni, de nagyon ritkán vannak dolgozatok és nagyon egyszerűek. Hamar végzek velük. Ha dolgozom (diákmunka), akkor jó, mert nem unatkozok és pénzt is keresek. De, ha csak suliba járok, akkor délutánonként szétunom az agyam. Legtöbbször gépezek, kivéve, ha van egy jó könyv a kezemben (most Sparksot vettem ki, de Az utolsó dal nem tetszik, pedig már kettőt kiolvastam tőle valamint Csernust, de hozzá sincs mindig kedvem), viszont a gépet is unom már. Nem vagyok gépfüggő, mert mikor párommal vagy a barátaimmal vagyok, sose gondolok rá, de ez ritkán van. Azt szeretem, amikor ott aludhatok páromnál, de mivel apuja most hazajött és valószínűleg itt is fog dolgozni, csak akkor aludhatok ott, ha elmegy a barátnőjéhez. Áprilisban leszünk egy évesek. Szoktam neki sütit sütni, az leköt, és mindig ízlik neki, de hát azt sem csinálhatom mindig. Az a baj, hogy minden, amit csinálhatnék, a gépen van (kivéve a könyv). Tévézni nem tévézek, a filmet letöltöm, gépen megnézem. Rubint Rékára szoktam tornázni, de az is a gépen van. Zenét is a gépen hallgatok, olyankor kikapcsolom a monitort. Autodidakta módon tanulok angolt, de azt is a gépen, majd áprilisban megyek nyelvtanfolyamra, csak várom, hogy megjöjjön a diákmelós fizum. Jógázni is a gépen szoktam. Ez az, amit unok, hogy mindent gépen csinálok. Jó időben eljárok biciklizni, na azt nem a gép előtt csinálom.

Mit csinálhatnék, ami nem kapcsolódik a géphez?

Párommal rendszeresen talizom, barátaimmal ritkábban (nem egy város, valaki melózik, valaki dolgozik, nehezen összeegyeztethető).

20/l

2014. márc. 15. 16:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!