Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van valamilyen trükk, hogy ne...

Van valamilyen trükk, hogy ne nevessem el magam?

Figyelt kérdés
Így biztos hülyének hangzik, de az a lényeg, hogy van valaki, akinek a mondandóján nem lenne szabad elröhögnöm magam, de sajnos sosem sikerül. Nem mond vicceseket, csak emlékeztet valamire. Nem akarom megsérteni és megmondani, hogy menjen a fenébe az ilyen szövegével, csak fapofával végighallgatni, de mindig elröhögöm magam, hiába próbálok másra gondolni. Valami jó trükk vagy tipp? Akár gondolni valamire, vagy olyat is hallottam, hogy az ajkadat harapdosni, de nekem semmi nem használ, viszont fontos lenne.
2014. márc. 11. 14:50
 1/3 anonim válasza:
Én alapból ilyen vagyok nem direkt csak van hogy akkor is nevetek amikor nem kéne ezzel van hogy megbántok másokat de nem szándékosan de azért próbálom visszafogni magam .
2014. márc. 11. 15:08
 2/3 Shai-Hulud ***** válasza:
2014. márc. 11. 15:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Koncentrálj valami másra. Mondjuk számolj magadban tízezertől visszafelé, sorold fel az összes osztálytársad vezetéknevét, vagy a kedvenc számod dalszövegét... lényeg, hogy ne arra figyelj, amit mondanak, hanem arra ami a fejedben van.
2014. márc. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!