Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagy bunkóság szalagavatón...

Nagy bunkóság szalagavatón zsebre tett kézzel kimenni név olvasáskor?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 22:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23:44! Gratula! Te aztán tudod, hogy kell beletaposni valakinek a lelkébe! Alázzuk meg minnél jobban a másikat! Milyen jó lesz neki, majd visszagondolni ezekre a percekre! Fúj, de nem bírom az ilyen hozzáállást! Én egy nagyon félénk, nagyon visszahúzódó kisgyerek voltam. (azóta már kinyílt a csipám rendesen) Már attól megszeppentem, ha valaki rámnézett. A legtöbb tanár megengedte, hogy írásban feleljek, mert szóban sokkal rosszabbul teljesítettem. De volt egy igazán köcsög matek tanárnő. Kihívott a táblához, és zavaromban én is zsebre tettem a kezem. Na, erre jól lealázott, hogy "nekem olyan ne tegye zsebre a kezét, aki nem tudja megoldani a példát!". Na, pont ez kellett az amúgy is béka segge alatt lévő önbizalmamnak. Kedves Kérdező! Ne csinálj ügyet belőle. Senki nem fog ez alapján megítélni. Előfordul az ilyen mindenkivel. Aki azt állítja, hogy mindig, minden helyzetben tökéletesen tud viselkedni, az hazudik!
2009. dec. 14. 10:28
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

kedves kérdewző!

én vagyok, akit tanárnak gondoltál - egyébként valóban az vagyok. (de ez mellékes.)

képzeld el a következő szitut:

nagy- nagy szerettel készülsz valakinek, aki neked kedves, a megünneplésére.

napokon át készülsz, beleadsz apai- anyait, feldíszíted a lakást, rendezgeted a virágokat, gyönyörűen becsomagolod az ajándékot, majd megjelenik az ünnepelt...

kezdi azzal, hogy berúgja az ajtót, utána behány a sarokba, majd megtapossa a virágaidat...(mindezt persze öntudatlanul, pillanatnyi lányos zavarában)

nagyon kíváncsi lennék az arcodra és a véleményedre az "ünnepelt" viselkedéséről.

2009. dec. 14. 11:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Na mondtam én hogy tanár...:))

Persze és gondolom te szoktál díszíteni....az ilyen szar melót állandóan a diákokkal csináltatják...mond ha nincs igazam!!

2009. dec. 14. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy felétek mi a szokás, de felénk a közös munka...

mi lenne, ha a kérdés (t.i. az én kérdésem...) lényegére próbálnál válaszolni?

2009. dec. 14. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!