Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tabáni istván szerinted jól...

Tabáni istván szerinted jól néz ki?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 23:17
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
82%

A szépség mulandó. Sokkal fontosabb milyen ember vagy. Szerintem ez a kérdés hülyeség. Természetesen van akinek tetszik és van akinek nem. Olyan embert még nem láttam, aki mindenkinek be jött volna. István nem szépségversenyen indult, hanem a hangjával.

Nekem személy szerint nagyon be jön mint pasi. Ha fiatalabb lennék és esélyem lenne nála biztos járnék vele.

2009. dec. 16. 19:07
 22/32 anonim válasza:
96%
Szerintem nagyon is jóképű. A mosolya és a nézése... egyszerűen magával ragad, de belülről a legszebb. Ha értitek:)
2009. dec. 19. 17:47
 23/32 anonim ***** válasza:
79%

Imádom a szemeit, meg a mosolyát, és a hihetetlen szerénységét.

Szerintem pont ettől a "kettősségétől" vonzó, hogy a színpadon rocksztár (nekem akkor tetszett legjobban, amikor vidámabb számokat énekelt), az életben meg visszahúzódó.

Szóval igen, határozottan "jó pasi". (Bár nálam amúgy sem a külső számít, hanem a "beszédes" szemek, meg az egyéniség...)

L/28

2009. dec. 21. 14:55
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon helyes srác!

Nem az ideálom (bár nincs is olyanom) vagyis ha az "álompasit" kéne leírnom, nem feltétlen az Ő külsejét írnám le, de nagyon jóképű, és az a szerénység ami árad belőle még helyesebbé teszi.

A fogait meg kéne viszont csináltatni, nemcsak esztétikai, de egészségügyi szempontból is...

2009. dec. 22. 22:53
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
mindenkinek köszönöm a lepontozást, amiért nekem nem tetszik és nem ő az ideálom...
2009. dec. 23. 10:30
 26/32 anonim ***** válasza:
Nekem meg épp a fogai tetszenek...vagy lehet akkor én rosszul láttam. imádom!!! szeretem!! Nem az ideálom nekem sem,de mégis annyira tetszik.
2009. dec. 27. 23:54
 27/32 anonim ***** válasza:
Tabáni nagyon jól néz ki sztem! Én imádom!
2010. jan. 8. 22:39
 28/32 anonim válasza:
Gyönyörű, meleg szemei vannak és szerintem helyes. A szemei kifejezetten szépek, és abban a bőrcuccban nagyon jól nézett ki. :)
2010. febr. 26. 12:15
 29/32 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Ez az Ő esetében miért olyan fontos? Remek hangja van és ezzel nyert. Nem szépségversenyen indult. Véleményem szerint egyáltalán nem csúnya. A tehetségével kellene inkább foglalkozni, mint a kinézetével! Igaz abba nem lehet bele kötni!!!!!!!!!!
2010. febr. 27. 10:42
 30/32 anonim válasza:
NAAAAAGYON! Egy édes, arany pofa! Imádom! Már találkoztam vele személyesen is, és jó páran vagyunk, akik szívesen megszeretgetnék.:)
2010. márc. 28. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!