Miert nem fogadnak el a baratom barati kore?
Indiai (punjabi) baratommal 6 honapja vagyunk egyutt.....minden tokeletes vele, megertjuk egymast, de ahogy a baratai meglatnak tudom hogy magyaraznak a baratomnak hogy mert velem van stb....meg olyan furcsan erzem magamat mindig vegig neznek rajtam, megnezik a feher boromet, a hosszu fekete hajamat es ezt akar 2 percig is csinaljak csak neznek es neznek :(
Pedig megtanultam fozni, csapatit csinalni mindent megteszek hogy elfogadjanak....
Szerintem nem túl nehéz a válasz.
Nem fogadnak el - még egy jó darabig -, mivel az ővékétől teljesen eltérő kultúrából származol. Egyszerűen nem hiszik, hogy két ilyen ember boldog lehet egymással, hiszen akkora a társadalmi/kulturális/neveltetési szokások közötti különbség. Ezért is nézik a bőrödet állandóan, hiszen nekik Te vagy a kuriózum. Ez szerintem mindig így van, legyen akár európai-indiai, európai-kínai a pár.
Csak az idő tudja igazolni a barátok előtt, hogy igenis elfogadjátok és szeretitek egymást. Ha ezt látják folyamatosan, el fognak fogadni.
Az pedig, hogy megtanultál az ő szájuk íze szerint főzni, azt ne az elfogadás miatt csináld, inkább egyszerűen azért, mert tiszteled és elfogadod az étkezési szokásaikat (ráadásul szívesen is teszed).
Sok boldogságot!
Remélem, segítettem!
Amint olvasgattam, Indiában a legszarabb a nők helyzete.
Gratulálok.
Kabbe gyíkok, leléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!