Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok puhány ember?

Miért van ilyen sok puhány ember?

Figyelt kérdés
Sajnos manapság már szinte csak nyalis, jellemtelen, hazug embereket látni. Miért van ez? Tudtok még hozzám hasonló normális emberekről?
2009. dec. 12. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de elromlanak kb. 15-20 éves korban, amikor a többi puhány kiközösítéssel fenyegeti, ha nem válik ő is gerinctelenné. Aki marad az kb. 2-3%.
2009. dec. 12. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
mi köze az alakoskodásnak és a hazudozásnak a puhánysághoz? és mit értessz normális alatt?
2009. dec. 12. 18:24
 3/9 A kérdező kommentje:
18:24 Pont azért nem érted, mert te is egy vagy közülük.
2009. dec. 12. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Te inkább nagyképű vagy. Már elnézést.
2009. dec. 12. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
A puhányok kedvelt fegyvere a "nagyképű" jelzővel visszatámadni. Sztem nem nagyképű a kérdező, és nekem is tele van a f.szom a sok gyenge emberrel. Azokkal a gyengékkel, akik hazudoznak, trehányak, szétszórtak és a saját nyomorék dolgaikat megpróbálják még ki is magyarázni. Na ez az amitől hánynia kell az embernek. Persze aki nem trehány, nem hazudozik, nem akar meglógni a fizikai szenvedés elől sem és nem talál ki emiatt önigazoló hülyeségeket na az nagyképű egyből...pf
2009. dec. 12. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
én is egy vagyok közülük? hoppábocsánat. :) akkor sem válaszoltál, úgy tudom, hogy a puhányság egészen mást jelent.
2009. dec. 12. 21:18
 7/9 A kérdező kommentje:
18:19 és 19:17
2009. dec. 12. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Jó, lehet nem nagyképűek vagytok, inkább fogalmazzunk úgy, hogy "egyszerűek".

Miután Einstein megkapta a Nobel-díjat, odament hozzá egy kezdő fizikus és nagyképűen odaszólt neki: Gratulálok kolega! Albert bácsi visszakérdezett: kolega? Ön is vegetáriánus?

Itt látszik, hogy egy beképzelt, magát különlegesnek tartó embert hogy koppint le roppant udvariasan és szellemesen valaki, aki tényleg lehetne már mire arcos.

2009. dec. 13. 08:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Azám, de nagy arcok vannak! Ki és milyen alapon puhányozol le másokat, öcsém? Hozzád hasonlóan normális?

Neked azt ki mondta, hogy normális vagy? Elhitted neki?

Manapság? Az emberek mindg is ilyenek voltak, ha nem tudnád. Részben, mert tudod, a konditermen kívül is van élet, másrészt, mert mert az emberek többsége szeretne dolgozni, pénzt keresni, kidolgozzák a belüket, össze-vissza szívatják őket, stb. Azt elismerem, hogy az emberek sok hülyeséget csinálnak, de vedd le a mellényed, nagy rád...

2009. dec. 14. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!