Olvastátok ezt a cikket a metropol-ban? Mi a véleményetek róla? Szerintem teljesen jól leírta az ürge.
Figyelt kérdés
Ezer meg ezer ember érzi, látja, tapasztalja, hogy hülyeség amit jogvédelem címszó alatt csinálnak az emberek, de mégse változik semmi, ezzel csak romlik a helyzet. Persze könnyebb bent a parlamentben sírni, hogy jájj rasszisták az emberek, és tenni kell valamit.
2009. dec. 11. 22:32
1/2 anonim válasza:
Ez így van. De vegyük észre, hogy a kisebbségnek nem érdeke, hogy a helyzet változzon. Ha én is kapnék havi 150.000 segélyt kp-ban, meg ingyen étkezést, iskoláztatást, stb. én se akarnám, hogy olyan legyen, mint más robotoló állampolgárnak.
2/2 anonim válasza:
Az említett "jogvédő" (valójában: _politikus_ ) tevékenysége természetesen destruktív és nem vezet sehova, de Krausz is dilettáns a témában.
Egyébként nem a jogvédelemmel van baj, hanem a jogvédelem márkanév alatt forgalomba hozott rothadt politikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!