Tumblr csinálása?

Figyelt kérdés

Teljesen kezdő vagyok, fogalmam sincs hogy kell csinálni szóval:D

De csináltam egy saját Tumblr-t, viszont nem tudom, hogy kell azt megcsinálni, hogy így nézzen ki:

[link]

[link]

és a többi....értitek:)

Hogyan tudok képet berakni, beilleszteni, hogy kb úgy nézzen ki, mint a linkekben. És hogy tudok ilyen témát választani.

Ja és zenét hogy tudok betenni?:)

Ennyi, köszönöm a válaszokat:)

2014. febr. 25. 17:25
 1/10 anonim válasza:

Googleba beírod, hogy tumblr themes. Kiad egy csomó oldalt ahol témák vannak. Rámész arra amelyik tetszik, kiír egy hosszú értelmetlen kódot, azt ki kell másolnod és a tumblr-edben rámmeni a Customize-re, majd az Edit HTML-re, onnan kitörölni azt az egész hosszú kódot és beilleszteni az újat amit már kijelöltél.

Zenét ennek az oldalnak a segítségével tudsz betenni: [link] Kiválasztod a neked tetsző lejátszót, majd rámész az Edit Playlist-re. Oda beírod a youtube linkjét a zenének(zenéknek, aztán Configure Settings és Done. Ott amit kiad kódot kimásolod, majd megint rámész a tumblredben a Customize feliratra, ott az Edit HTML-re, legörgetsz legalulra és ahol azt írja, hogy <body> az elé vagy az mögé beírod ezt a kódot.

2014. febr. 26. 12:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem beírni a kérdésembe, hogy követőket hogy szerzek?:[
2014. febr. 27. 16:03
 3/10 anonim válasza:

szia:)

ugy tudsz peldaul kovetoket szerezni hogyha bekovetsz par embert aki visszakovet es sokat rebloggolj minden nap igy idovel jonni fog sok koveto

2014. márc. 2. 16:14
 4/10 A kérdező kommentje:

oké, köszönöm a válaszokat:)

MI AZ A REBLOG?:DDDDD

2014. márc. 4. 22:08
 5/10 anonim válasza:
Olyan mint Facebookon a megosztás.
2014. márc. 5. 12:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Aha, kezdem érteni. És csak másokat reblogoljak, vagy magamat is? Vagy ha magamat reblogolom az olyan, mintha a saját Facebook posztom kedvelném?:)
2014. márc. 5. 17:57
 7/10 anonim válasza:
ha ugy erted hogy magadrol rakhatsz e ki kepet akkpr persze es azt rebloggolhatod is tobbszor hogy hiresebb legyen a kep:)
2014. márc. 5. 22:25
 8/10 anonim válasza:
ha nemtudod hogy kell rebloggolni akkor szolj
2014. márc. 5. 22:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Ahhoz, hogy reblogoljak nem kell bekövetnem az illetőt, ugye? vagy be kell mert különben hülyén néz ki?:-)
2014. márc. 14. 22:07
 10/10 anonim válasza:
inkab kovesd be mert nem nagyo nezik jo szemmel ha szet rebloggolod oket es nem koveted be ,de ha egy kepet rebloggolsz akkor nem fontos bekovetni:D
2014. márc. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!