Tumblr csinálása?
Teljesen kezdő vagyok, fogalmam sincs hogy kell csinálni szóval:D
De csináltam egy saját Tumblr-t, viszont nem tudom, hogy kell azt megcsinálni, hogy így nézzen ki:
és a többi....értitek:)
Hogyan tudok képet berakni, beilleszteni, hogy kb úgy nézzen ki, mint a linkekben. És hogy tudok ilyen témát választani.
Ja és zenét hogy tudok betenni?:)
Ennyi, köszönöm a válaszokat:)
Googleba beírod, hogy tumblr themes. Kiad egy csomó oldalt ahol témák vannak. Rámész arra amelyik tetszik, kiír egy hosszú értelmetlen kódot, azt ki kell másolnod és a tumblr-edben rámmeni a Customize-re, majd az Edit HTML-re, onnan kitörölni azt az egész hosszú kódot és beilleszteni az újat amit már kijelöltél.
Zenét ennek az oldalnak a segítségével tudsz betenni: [link] Kiválasztod a neked tetsző lejátszót, majd rámész az Edit Playlist-re. Oda beírod a youtube linkjét a zenének(zenéknek, aztán Configure Settings és Done. Ott amit kiad kódot kimásolod, majd megint rámész a tumblredben a Customize feliratra, ott az Edit HTML-re, legörgetsz legalulra és ahol azt írja, hogy <body> az elé vagy az mögé beírod ezt a kódot.
szia:)
ugy tudsz peldaul kovetoket szerezni hogyha bekovetsz par embert aki visszakovet es sokat rebloggolj minden nap igy idovel jonni fog sok koveto
oké, köszönöm a válaszokat:)
MI AZ A REBLOG?:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!