Véleményed szerint mekkora lehet az az összeg?
Figyelt kérdés
...amennyit az "állambácsi" évente a romák segélyezésére költ?2009. dec. 11. 09:23
1/5 anonim 

válasza:

Sokkal kevesebb,mint amennyit a pártokra és a kampányaikra költenek.
2/5 anonim 

válasza:

Biztos, hogy nagyon sokat. Gyakorlatilag "állambácsi" tartja el a teljes cigány etnikumot (azaz Mi!)
Én arra lennék viszont kiváncsi, hogy mennyi Uniós támogatást vesznek fel rájuk, és abból mennyit nyúlnak le?
3/5 anonim 

válasza:

Mondjuk tényleg érdekelne engem is, költségvetés nyilvános? tud valaki hozzá linket esetleg?
4/5 anonim 

válasza:

nagyon magas... Azért fizetsz ennyi adót a béred után. Én szivem szerint a támogatást nem vonnám meg, hanem természetbeni juttatásként adnám ki, ami azt jelentené, hogy kenyér és víz és élj azon, ha nem dolgozol. A lopásért pedig börtön, de ott szárazkenyér és víz lenne...
5/5 anonim 

válasza:

igen, az lenne a legjobb, hogyha nem pénzt kapnának, ahnem mondjuk olyan kis papírosokat, amikkel ki lehet váltani pl a villany,víz,gáz díjat, vagy élelmiszerutalványt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!