Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » El fogják hinni, hogy nem...

El fogják hinni, hogy nem kaptam meg az árut? Hogy lehet bebizonyítani?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy dolgot ebayről, nem nagy érték, 3 dollárba került összesen, ingyen posta, tracking number nélkül. Már 1 hete elmúlt az a dátum, ami szerint legkésőbb meg kellett volna érkeznie. Az eladó a termékleírásban azt állítja, hogy ha nem kapom meg, akkor visszaadja az árát vagy feladja még egyszer. De hogyan tudom bebizonyítani, hogy tényleg nem kaptam meg? Ha csak úgy írok neki, elhiszi?
2014. febr. 18. 23:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Simán elhiszik, bár ez nem is számít. Az ebay olyan szinten nem kedvez az eladóknak ilyen téren, hogy jobban jár, ha mégegyszer föladja (főleg ilyen kis tételnél), mint hogy esetleg nem megbízható eladónak nyílvánítsák. Az eladó vállalja a felelősséget a csomag kiszállításáért. Ha nyomonkövetés és biztosítás nélkül küldi, az neki (ezáltal neked is) sokkal olcsóbb, viszont néha becsúszik egy-két ilyen eset. Még mindig jobban jár, ha pár dolgot többször is kell postáznia, mint kifizetni a sok biztosítási költséget.
2014. febr. 19. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!