A legnépszerűbb közösségi oldal romlott világa?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egyes lányoknak több tíz ezer követője,stb van? Mit tettek ők azért, hogy ennyire népszerűek? most nem irigységből, de én is vagyok olyan szép.. :) Mit tettek le az asztalra?
(félreértés ne essék, én nem a facebook világában élek, csak ez megfogalmazódott bennem. )
2014. febr. 18. 18:49
1/2 anonim válasza:
Nem tettek le semmit az asztalra. A Facebookos követéseknek ugyanis nem sok köze van ahhoz, hogy ki mit ért el. Azok a lányok rendszeint szexuális töltetű képeket tesznek ki, azért olyan sok a követőjük. De ezt szerintem te is tudhatnád.
2/2 anonim válasza:
Az asztalra semmit nem tettek le. Az (üzenő)falra annál többet.
Ha te is efféle hírnévre vágysz, tudod mi a dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!