Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem köszöntött fel...

Miért nem köszöntött fel senki a névnapomon?

Figyelt kérdés

Nem nagy dolog, nekem sem jutott volna eszembe, ha egyik osztálytársam nem kérdezi meg, hogy ma nem Bernadett nap van? Ketten írtak nekem, egyikük volt osztálytársam anyukája, akivel sose beszélek. Azokkal, akikkel meg minden nap beszélek, nem köszöntöttek fel. Itthon sem mondta senki.. apum igaz vett csokit meg virágot :) Igazából csak azért esik ez olyan rosszul, mert van egy osztálytársam, akinek egy hete volt a szülinapja (alig fél éve ismer mindenki mindenkit) sütöttek neki tortát, ajándékot vettek neki, elénekelték a boldog szülinapot... éjjel-nappal a netet böngészik, a startlapon pl mindig ott van, hogy kinek van névnapja...sokszor be tudnak jönni úgy, hogy boldog névnapot Lillák.. stb.. szerelmem - aki bár nem szeret viszont, de jóban vagyunk - sem említette, szülinapomon is egy héttel utána köszöntött fel :( Pedig tőle várom mindig leginkább! És én mindig mindenkinek veszek ajándékot, aki a szívemnek kedves, felköszöntöm, szervezünk neki meglepi bulit... és én még sosem kaptam ilyet. Olyan jól esne néha. Nektek felejtették már el a névnapotokat/szülinapotokat?

20/L

2014. febr. 18. 13:39
1 2
 11/11 anonim válasza:

Jó, névnapod alkalmából kapsz tőlem utólag egy ajándékot. 7 milliárd ember él a Földön, dolgozik, próbál életben maradni ilyesmi, és tudod, nem érdeklik, hogy Jóska Pistának névnapja van.

Az emberek a mai világban közönyösek lettek, minél hamarabb látod ezt be, annál hamarabb nősz fel. Tehát kérlek, ne rinyálj azon, hogy senki nem köszöntött fel a névnapodon, míg másoknak nagyobb problémái vannak, mint a te "hú, de nagy tragédiád".

2014. aug. 12. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!