Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meglátnátok az utcán egy...

Meglátnátok az utcán egy szemetet szedő fiatal lányt-mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Környezetvédelmi szempontból szeretném a környéken és a város egyes pontjain összeszedni a szemetet.

Normálisan öltözködöm, nem tűnök hajléktalannak.

2014. febr. 16. 23:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26%
Azt gondolnám, hogy keresed a dekkeket.
2014. febr. 16. 23:25
 12/21 anonim válasza:
26%
Aki akarja az szedje,aki nem az ne.Hidegen hagy ha csaj szedi vagy bárki más.De nem segítenék ha az kérné. :/
2014. febr. 16. 23:27
 13/21 anonim ***** válasza:
szerintem neked adnám a fél szenyómat amit nem tudtam megenni isibe
2014. febr. 16. 23:28
 14/21 anonim válasza:
19%
Kiröhögném, attól ,hogy még felszedett egy szemetet nem mentette meg a világot.
2014. febr. 16. 23:30
 15/21 anonim válasza:
értelmes gondolkodó lány vagy,mondanám hogy szedesd fel inkább a sok riba*ncal :D
2014. febr. 17. 00:00
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
#15 Nem mentette meg, de többet tett érte, mint te.
2014. febr. 17. 00:29
 17/21 anonim válasza:
76%
Örülnék ,h még nem haltak ki a normális gondolkozású emberek ,de ilyen rohadt csürhe között(Magyar) ez sajnos nehéz dolog...
2014. febr. 17. 01:17
 18/21 anonim ***** válasza:
75%

Megvagyok döbbenve egyes válaszokon. Eldobálni a világ legtermészetesebb dolga, de ha valaki összeszedi mindenfélére gondoltok, csak a legkézenfekvőbb dologra nem?

Ha meglátnálak kedves kérdező, egyből arra gondolnék, hogy ni csak, egy ember, akit zavar a szemét! Talán még el is szégyellném magam mások helyett is.

2014. febr. 17. 09:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Arra gondolnék hogy valami hasonló bajod van mint annak aki eldobta, csak te átestél a ló másik oldalára.
2014. febr. 17. 09:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is le vagyok döbbenve a válaszokon. Mintha természetes dolog lenne szemetelni.

Én arra gondolnék, hogy bárcsak többen melléd állnának, és egyre többen felhívnák így a figyelmet a szemetelés miatt.

Angliában már láttam ilyet.

Először pár fiatal diák kezdte London városában összeszedni a szemetet. Majd egyre többen besegítettek nekik. Volt aki poénból, volt aki mert hitt abban, hogy jobbá tehetik a világot.

2014. febr. 17. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!