Van egy osztálytársam aki folyton piszkál. Mit tegyek, hogy abba hagyja?
Figyelt kérdés
az egyik osztálytársam,folyton cikiz,meg dirigál,azt hiszi,hogy ő irányíthat!Ráadásul még az összes barátomat is befojásolja,sőt olyanokat terjeszt rólam ami nem igaz!!!Hogyan tudnék visszavágni neki,úgy hogy az igazán nagy legyen,és soha ne feledje el,hogy nem irányíthatja ez életemet???ja,és már szóltam anyunak is tanárnak is de a tanár nem foglalkozik vele anya meg azt mondja,hogy nekem kéne megváltozni!min változtassak amikor ő pikkál és én hozzá se szólok???segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(2009. dec. 9. 17:27
1/6 anonim válasza:
sztem anyukádnak nincs igaza abban, hogy neked kéne megváltoznod. csak akkor változz meg, ha úgy érzed, az egész osztály ellened van, nem pedig 25 főből egy. egy ember miatt (ha nem a legeslegjobb barátod) nem érdemes megváltozni. a tanár nem normális, pont ez lenne a dolga... na mindegy. szerintem ha megint mond rólad valamit, állj elé, és olvass be neki rendesen a barátaid meg mindenki előtt. mondd azt, hogy te nem tettél ellene semmit a világon, és nem érted mi a fenéért piszkál egyfolytában... szóval vmi ilyesmit. ha igazak a barátaid, melléd állnak. sok sikert^^
2/6 anonim válasza:
Kezdj el titokban valami küzdősportra járni (karate, box, tai box). Ha már kicsit ügyes leszel benne akkor add a tudtára. Biztos béké hagy. Sőt lehet, hogy még fel is néz rád. Persze ez akkor igazán szuper ha fiú vagy. A bosszúra meg hidd el, semmi szükség.A bosszú csak még több bosszút szül.
Sok sikert!
3/6 anonim válasza:
17.41-es vagyok... nem uccsó ötlet megtanulni kick-boxolnixD de azért ne nagyon használd ellenexD sztem nem éri meg egy igazgatói annak fejében, hogy jól bevered a képét
4/6 anonim válasza:
Hidd el, nem éri megverni a gyereket. Szüleidnek kéne elbeszélgetni a gyerek szüleivel. A válasz biztos az lesz/lenne, hogy ő csak viccelt/játszott. Egyesek fel sem fogják, hogy a szerintük vicces, menő dolgokkal, mennyit árthatnak egy gyereknek.
Tapasztalatból beszélek.
6/6 A kérdező kommentje:
az utsó az egy nem normális ...!!!!!!
2009. dec. 12. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!