Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A gyávaságot hogyan lehet...

A gyávaságot hogyan lehet "gyógyítani"?

Figyelt kérdés
Nagyon gyávának érzem magam, sokszor megfutamodok egy kicsit rizikósabb helyzetben, amikor más maradna, maghunyászkodok ha megfélemlítenek (pitiáner kis dolgokra kell itt gondolni, nem maffia ügy vagy hasonlók :D), pedig bátorsággal egyszerűen kilábalhatnék. Mit tegyek?
2009. dec. 9. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Leírhatnád, hogy pontosan mik ezek a kis ügyek... mert ha valami olyan "balhé", amiből tényleg balhé lehet, akkor jobb is, ha kimaradsz... gondolok itt lopásra pl. boltból. Hány éves vagy?
2009. dec. 9. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:

amikor eszedbe jut valami...pl ha az jut eszedbe(nemtom hogy suliba jársz-e)hogy mi van ha intőt kapok?!Akkor ne parázz be ezen,hanem gondold azt:És akkor mi van?Anyuék megvernének?nem hiszem.legfeljebb kicsit csúnyán néznek rád és azt mondják:többször ilyen ne forduljon elő.

Aki bátor az azért bátor mert nem gondolkozik előre...

Mindennek van hátránya,de ha ezen sokáig gondolkozol inkább megfutamodsz.egyszerű: Ne gondolkozz!(csak amennyit muszáj) :)

2009. dec. 9. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Kezdj el először bátran viselkedni olyan dolgokban, aminek nincs vagy alig van tétje! Aztán fokozatosan lépkedj előre! DE nem elég a bátorság önmagában, okosnak is kell lenni közben!!:)
2009. dec. 9. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem a Dűnéből van egy kis szövegem,amit mondogatni szoktam,és ha átérzed a jelentését SEGÍT!!

"A félelem az elme gyilkosa!Hagyom hogy áthatoljon rajtam a félelem,és ha átment, nem marad más,csak én,csak ÉN!!"

2009. dec. 9. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Előző!

Melyik az a szöveg a Dünéből?

2009. dec. 22. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:

HÁT EZ:

"A félelem az elme gyilkosa!Hagyom hogy áthatoljon rajtam a félelem,és ha átment, nem marad más,csak én,csak ÉN!!"

2009. dec. 22. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!