Kérlek elmondanátok hogy mi is az a hódítás éjszakája? Tapasztalat? Ajánlás?
Ugyebár ez nemsoká megrendezésre kerül(2014.január 21) Budapesten,és nem tagadom h valóban jó lenne csajozni!
A FŐ kérdéseim,mik a legvadabb tapasztalatok?mik egyáltalán a tapasztalatok?,és veletek mi történt abban a sötét órában?
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de de egyszer baratnoimmel bementunk egy random buliba..ahol a bejaratnal megkerdeztek, hogy milyen szinu karszallagot kerunk.Volt piros, zold, es sarga.. fogalmunk se volt, hogy mi ennek a jelentosege, vagy van-e egyaltalan, es mivel elege be voltunk csipve nem is erdekelt.Zoldet kertunk, mert annak volt a legjobb szine. Aztan egesz este minden fele idegenek jottek oda.. jobbnal jobb piakkal.Az egyik baratnomet csak ugy lesmarolta egy idegen.. meg annyit se mondott, hogy "hello, Zsoltinak hivnak." Sokaig azt hittuk, hogy arra a helyre orultek jarnak, aztan kiderult, hogy epp valami Hoditos buli volt es a karszallagoknak nagyon is volt jelentoseguk.
Piros- Foglalt vagyok.
Zold- Mindenre nyitott vagyok, hodits meg!
Sarga- az nemtudom mit jelentett.. senkin se lattuk csak a bejaratnal a kisasztalon.
Ez igaz nem pesten volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!