Van valahol olyan közösség ahova be lehet illeszkedni?
Figyelt kérdés
Esetleg együtt esznek dolgoznak stb mert nagyon elegem van a maganybol .2014. febr. 14. 17:49
1/7 anonim válasza:
te hülye vagy az a bajod,
de azért jó kérdéseid vannak..:D
2/7 anonim 

válasza:

Van, szinte az összes, csak hatalmas áldozatokkal jár és kérdéses, hogy megéri-e.
3/7 anonim 

válasza:

Miért nem elég egy párkapcsolat? Az se jó, ha 30 emberhez kell alkalmazkodni.
4/7 A kérdező kommentje:
El akarok menekülni azoktól az emberektől akik most körülvesz el mert tonkretesznek:S csak nemtom hova
2014. febr. 14. 18:45
6/7 anonim 

válasza:

Persze hogy be lehet, szinte bármelyikbe. Azért 'szinte', mert néhányba csak beleszületni lehet, más közösségekbe pedig a génjeid nem engedik, hogy beletartozhass (pl. ha néger vagy, akkor a Ku-Klux klán valószínűleg sosem fogadna be). De azért a közösségek nagy többségébe minden további nélkül. Csak alkalmazkodnod kell az adott közösséghez, be kell tartanod annak szabályait.
Van motorod? Ha van és nem laksz messze innen, mehetünk együtt is ha jó idő lesz meg hosszabbak a napok. Bár én elég stikkes vagyok, velem nem biztos hogy jól járnál :D
7/7 A kérdező kommentje:
El akarok menni egy olyan közösségbe ami nem függ a civilizációtól és ott élni. Nem tudom egy ilyen ősközösség befogadna e vagy van olyan amit hasonló elgondolású emberek hoztak létre.ez legalább életben tartana es erőt adna. A természettel együtt élni.Nem bírom mar ezt a harcot ami megy. Meg a szar ideológiákat elegem van ezekből.
2014. febr. 21. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!