80 as 90 es cuccok, öltözködés?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy lehet olyan, vagy hasonló öltözeteket beszerezni mint amiben a képeken látható úr,urak vannak?
2014. febr. 1. 23:14
11/15 anonim válasza:
Maident szeretem, nagyon szexi az a gatya, de szerintem sikítófrászt kapnék, ha egy pasi így jönne szembe velem... x'D
(a videót se bírtam végignézni röhögés nélkül)
Amúgy én is szeretnék csíkos leggingset, de én nő vagyok...és szerintem férfiban nem találsz ilyet, de nyugi, én egyszer láttam egy rocker srácot párducmintáscicagatyában (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)...szóval azok után ez nem is gáz, főleg, ha színpadra kell! :)
13/15 anonim válasza:
Maiden rules!! amúgy meg miért gáz?? igen menő szerintem, főleg abban az időben nagyon király cucc volt :D
14/15 anonim válasza:
Nekem tetszik.Bírom Steve Harrist,példaképem,imádom a Maiden-t,és szerintem nem gazak ezek a ruhák.Akkor sem voltak azok;)13L
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!