Mit vesztek karácsonyra a szeretteiteknek? ^^
húú kötött sál :) ez jó ötlet szerintem én is csinálok apukámnak meg bátyáimnak ^^
utolsó válaszadó ez nem volt szép! nem baromkodásból írtam ki a kérdést :S
férjnek: Ravi borhűtőpatront
fiamnak: teleszkópot
anyának: ezt még nem tudom,talán egy karórát.
második vagyok
tudom, hogy nem baromkodásból írtad ki, én sem baromkodásból írtam a választ... jobb ötletem nincs, meg amúgy sem érdemel mást, tavaly is balhé volt. De ha gondolod, egy kielégítőbb választ is adhatok:
szüleimnek semmit, talán a barátomnak valami kis csekélységet, mert hát spórolt pénzem sincs sok... :\
Nekem nagy családom van pénzem viszont nem sok:
Anya+nevelőapám: digitális személymérleg
Kisfiam:micimackós laptop
Nagymamámék:kávécsomag meg pipere
Nagyobb öcsém+barinője: pipere csomag
Kisebb öcsém:RD válogatásos világatlasz
Nagyobb húgom:RD válogatás könyv
Kisebb húgom:Hana Montanas pizsama
Keresztapán+élettársa: kávés ajándékcsomag
Legjobb barinőm+barátja:asztali elektromos kőgrill
Apám:pipere
Párom még nagyon friss neki csak valami kis apróságot fogok venni inkább jelképes dolgot de még nem tudom mit.
Persze ennyi emberre vásárolni nem kis pénz ezért ált. egész évben gyüjtögetek és ilyenkorra van egy csomó ajándék "szerencsémre" minden hónapra jut még plusz egy születésnap vagy egy névnap:) ezekre kreatívkodni szoktam valami egyedit sk.
Semmit.
Szerintem nem erről szól.
Nagyoooon jókat irtatok:) Digitális személymérleg az mi amúgy?:D
Köszii a válaszokat mindenkinek^^
Egyébként igen, nem teljesen az ajándékozásról szól a Karácsony, de ez a kérdés igen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!