Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Le kell nézni valakit azért,...

Le kell nézni valakit azért, mert tiszteli a nőket? Engem így nevelt Anyám, a barátaim meg röhögnek rajtam, hogy "túl udvarias" vagyok, meg hogy figyelek rájuk.

Figyelt kérdés
Mielőtt még kapok olyan válaszokat, hogy nőies, meg meleg vagyok, hangsúlyozom, hogy nem erről van szó. Csak nem vagyok egy hímsoviniszta barom mint a barátaim nagy többsége.
2009. dec. 4. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nincs azzal semmi baj ha egyfiú udvarias nem tudom h nézhet le valaki téged
2009. dec. 5. 10:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Figyelj...

Van valami amit nagyon fontos megjegyezned!Tudom hogy elszomorító de én már rengeteg dolgot láttam és hallottam és tapasztaltam ami ezt alátámasztja...

A FÉRFIAKRA NEM SZABAD HALLGATNI!

NE KÉRJ SEMMIKÉPP TANÁCSOT EGY FÉRFITÓL HA PÁRKAPCSOLATRÓL/SZEXRŐL/NŐRŐL ÉS EGYÉB ILYESMI DOLGOKRÓL VAN SZÓ!

NEM KÉPESEK EZEKRE ÉRTÉKELHETŐ/HASZNÁLHATÓ VÁLASZT ADNI!

Sajnos ez van,a fentiek a férfiak 85%-a igazak.Ha jó tanácsot akarsz a nőkkel kapcsolatban csak hozzájuk fordulhatsz.

Ez afféle kitérő volt amit jó ha megfogadsz.

A FÉRFIAK MÉG A SAJÁT NEMÜKHÖZ SEM ÉRTENEK!

Sajnos(mivel normális vagy)nem adhatsz a férfitársaid szavára.Mert a többségük ilyen,mint a kérdésedben szereplő bunkók.Nagy ritkaság hogy találsz egy hozzád hasonló rendes barátot akire olykor hallgathatsz.

A legtöbb ilyen férfinek azért lesz rossz érzése,mert a többi bunkó ezt veri a fejébe.Mondom.A saját nemükhöz sem értenek.Nemhogy az ellenkezőhöz!

2010. márc. 13. 21:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem is férfiakhoz szólt a kérdése:) És lányok válaszoltunk (én is:D korábban)
2010. márc. 14. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudom,tudom,én azokra a ˝haverokra˝ értettem akik kiröhögték hogy kedves a nőkkel,ebből vonom le hogy férfi véleményre ilyen témában nem lehet adni:)
2010. márc. 14. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!