Debrecen milyen hely?

Figyelt kérdés

szal pestiek vagyunk és lesz majd ilyen osztálykirándulás debrecenbe és az érdekelne hogy ott azok a földművelő emberek nem fognak belénkkötni? csak mer mi pestiek vagyunk tehát nekik idegenek mer gondolom debrecenben mindenki ismeri egymást, minket meg még nem láttak és ezért érdekesek leszünk nekik. hihi, tök furi lesz...

Meg nálatok ugye az van ha szembe jön valaki annak köszönni kell? de ha nálatok nagyon kevés ember él akkor gondolom ez nem olyan nagy dolog. meg mit lehet nálatok csinálni? azt tudom hogy van egy nagy sárga templomotok, de a kocsmákon kívül van szórakozóhely? meg hány bolt van nálatok és azok pontosan merre vannak? majd azt is felírnám... busz szokott járni nálatok vagy mindenhova gyalog kell majd mennünk? a buszjegy mennyi ha van busz? meg gondolom arrefele sok a az ilyen állat a ló meg a szürkemarha és azok nem jönnek nekünk? meg milyen cipőt vegyek fel? tehát sok nálatok a járda vagy főleg még földutak vannak? meg úgy mindent letudnátok írni? ja és energiaütcsit lehet nálatok kapni? az ilyen innivaló amitől az ember felpörög.

bocsika, még nem naon voltam a vidéken cshak egyszer a szülőkkel szentendrén meg pest környékén de az tök jó volt. de jó buli lesz majd biztos a debreceni paraszt bácsikkal meg nénikkel megismerkedni meg tök szépek azok a nádtetős házak ott debrecenbe a hortobágyon. anyukámék naon féltenek h egyedül leszek nálatok, azon a veszélyes vidéken. 13/L

2014. jan. 25. 17:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy meg ha ez a kérdés komoly, ne Debrecenbe menj, ha nem orvoshoz...
2014. jan. 27. 02:23
 12/31 A kérdező kommentje:
am köcce jól vok és inkább te menj orvoshoz hüjegyerek! :P am én ugy tom h pest a város az országban és körülöte vannak a vidéki falvak. a szüleim nem is naon akarnak elengedni mer tökre veszéjes lehet mer ot azok a paraszt fiuk elkapnak meg mivan ha nem lesz ott áram meg radiátor meg sok ot vidéken a rablás meg gyilkolás meg minden am bocsika ha roszul tom cshak egyszer voltam még ovisként vidéken mer külföldre járunk anyuciékkal nyaralni mer it a vidék az tök gáz meg koszos meg minden! :S
2014. jan. 27. 17:57
 13/31 anonim ***** válasza:
92%
Ecsém.. te vagy kamuzol, vagy komplett nyomorék vagy. Vagy esetleg mindkettő...
2014. jan. 28. 01:02
 14/31 anonim ***** válasza:
88%
Agyrákot kaptam :D
2014. jan. 28. 01:19
 15/31 anonim ***** válasza:
90%

Anyádék ridegen és hülyén tartanak?

Ha az ötéves öcsém ilyen sötét lenne, apám körbepofozná az országon! A szüleid analfabéták, hogy te ennyire tahó vagy?

Hülye pesti sznob nyomoronc.

Ne menj Debrecenbe, ha olyan vagy mint a szemüveg, és fényre sötétedsz!

2014. jan. 28. 05:19
 16/31 anonim válasza:
100%
Na kérdező, elkaptak a paraszt fiúk? :D
2014. nov. 27. 13:39
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ne legyetek már ennyire naivak, nem látjátok, mekkora kamu? Tökre eltúlozza, még a hülye szót is direkt rosszul írja. Amúgy jót röhögtem rajtad, kedves kérdező, jó nagy kretén vagy:D
2014. nov. 27. 18:03
 18/31 anonim válasza:
100%
Szerintem ott nem oké valami.:D Debrecen a 2. legnagyobb város Pest után és ott úgy müködnek a dolgok mint pesten. Itt nem fõldetmüvelnek az emberek és nem tenyésztenek állatokat sem. És debtecen leveri pestet szóval nem kell izgulni a végén még ide akarsz kõltõzni.
2015. márc. 1. 16:48
 19/31 anonim ***** válasza:
14%
Komolyan gondolja!!! 13 éves kérem szépen....borzalmas. szerencsére elkerültem abból a borzalomból ahol ő lakok, és ha lehet tagadom is, részben az ilyenek miatt
2015. máj. 4. 21:49
 20/31 anonim ***** válasza:
79%
előző vagyok, elolvastam a kommenteket, most már biztos vagyok benne h egy nagy troll
2015. máj. 4. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!