Iskolai lövöldözések. Miért vannak és mit lehetne ellenük tenni?
Figyelt kérdés
Én nagyon pacifista vagyok, de egykor visszahúzódó "kövér" diáklányként már megtapasztaltam, milyen kegyetlenek tudnak lenni az osztálytársak. Természetesen a gyilkosság egyáltalán nem megoldás, de ha nem piszkálnák azokat, akik kilógnak a sorból, bizonyára nem történnének tömegesen ilyen esetek. És az is undorító, hogy minden nap újabb hír jelenik meg erről a pécsi srácról - mi köze az emberekhez ezekhez a részletekhez? csak arra jó, hogy legyen min csámcsogni. És azok, akik meglincselnék, egy fikarcnyival sem jobbak. Nem büntetni kéne, hanem megelőzni, és azt sem erőszakkal, mert az még sosem vezetett jóra...2009. dec. 3. 22:42
1/7 anonim válasza:
Pont erről beszélgettünk, lehet az akit lelőtt egy amolyan roppant vicces figura volt, aki terrorban tartja a gyengéket, és folyamatosan cseszegeti a kilógókat.
2/7 anonim válasza:
A selejet az selejt marad, akár piszkálod, akár nem. Előbb-utóbb úgyis kitör belőle a hülyeség, merthát valljuk be, normális ember, mégha piszkálják is, nem kezd ámokfutásba.
3/7 anonim válasza:
Normális ember nem is cseszeget senkit az őrületbe, szal ezen az elven ha így vesszük, mínusz két nemnormális az élők sorából...
Mit lehetne ez ellen tenni? Semmit. Az ilyen problémák lokálisak, azaz helyben kell megoldani az ottaniaknak...
4/7 anonim válasza:
engem is kikészítettek suliban, iszonyú szar volt, egy roncs lettem tőle. sokszor fantáziáltam arról, hogy mindegyiket meggyilkolom. Mai napig bennem van, és megvallom nyugodtsággal tölt el a gondolat, hogy meghalnak. Persze többet ér számomra az életem, hogy elcsesszem pár idióta retardált miatt. Az ilyenek általában pont nem érnek el sokat az életben. Én el fogok, jó úton haladok felé, már most többet elértem mindegyiknél aki annó a kínjaimat okozta, nem érzem magam selejtnek. Ami nem öl meg az erősebbé tesz.
5/7 anonim válasza:
Sok lövöldözős esetnél derült ki, hogy az ilyen bekattantak közül sokaknak pszichiátriai problémája volt vagy antidepresszánst szedett.
Ca. 2 éve egy vas megyei nő ölte meg a lányát, az anyját majd végül önmagát. Ő is bekattant valószínűleg.
Talán van valaki, aki ezeket a különböző, de mégis hasonló eseteket egymás mellé rakja, és megkeresi a közös tényezőket! (pszichiáterekre gondolok elsősorban)
6/7 anonim válasza:
Nem a pszichiáterekkel van baj, hanem azzal, hogy már nyolc éve folyamatosan építik le az egészségügyet, zárnak be elmegyógyintézeteket, az ápoltak pedig az utcára kerülnek. Nincs kapacitás, nem tudnak újabb betegeket felvenni, kezelni, aztán itt az eredmény.
7/7 anonim válasza:
Nézze meg mindenki a benx a robbanékony tinédzser eden lake a másik én a bosszúvágy filmeket meg az osztály című 2007-es észt film drámát végre valahára rájövünk arra hogy miért történnek ilyen esetek.Keressen rá mindenki a bestgore,liveleak,crazyshit.com oldalakra írjátok be azt hogy bullying nagyon megfogtok lepődni.26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!