Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit adjak egy fiúnak ajándékba?

Mit adjak egy fiúnak ajándékba?

Figyelt kérdés

Karácsonyi húzás volt az osztályunkba és én egy oylan fiút húztam, akivel még szinte nem is beszéltem.Mivel most lettünk gimisek;új osztály.

Sajnos semmi érdeklődési köréről nem tudok, azthiszem kézilabdázik.

Szeretnék neki adni valamit, aminek örülne, arra gondoltam, hogy vmi saját készítésű és veszek mellé vmit.Az ár 1000-1500ft.Mi legyen?

2009. dec. 3. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:

épp itt az ideje akkor hogy beszélgessetek

gondolom nem hnapra kell az ajándék,hanem dec 20 körül...

addig tudj meg rola amit csak lehet

2009. dec. 3. 15:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálok beszélgetni vele, de az a baj, hogy nem is tudok nekiállni, semmi közös téma.
2009. dec. 3. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Vetkőző csajos toll? Tudod amit ha fejjel lefelé állítasz, lefolyik a nőciről a ruha :D Sztem poén. Meg valami csoki, Milka pl.
2009. dec. 3. 15:53
 4/9 A kérdező kommentje:

nee, tényleg?:Dilyen tollat még nem láttam:D

szerintem ez minden 15éves fiúnak bejönnexDköszi a tippet:Dde hol lehet ilyet kapni?

2009. dec. 3. 17:18
 5/9 A kérdező kommentje:

találtam a neten erről egy helyet ahonnan lehetne rendelni, de nemlehet venni vmi boltban?

nemszeretnék netről rendelni..

2009. dec. 3. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Hol laksz? Én a legtöbb piacon találtam ilyen tollat. Amúgy nem minden 15 éves fiú, de nagyrészük azért tényleg örülne neki.

Valójában kihasználhatnád az internetet... Iwiw, myvip stb. profilok, vagy onnan egy láthatóan régi és jóbarát, akinél puhatolózhatsz. Esetleg valaki az osztályból.

A négy év alatt fiúnál legnagyobb sikere a hordós sörnek (majd három év múlva kipróbálhatod), a hímtag alakú perselynek (na igen, pl. neki a csajos toll nem jött volna be), a hatalmas doboz édesség, a dobverő, a nagyon menő termosz jóféle kávéval.

2009. dec. 3. 17:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Próbáltam már mind2 közösségi oldalon, de alighogy használja, annyi hogy odaírta az adatait.

Az a baj, hogy az osztálytársak elmondanák neki, hogy őt húztam, ennyire már ismerem őket, és én senkinek sem akarom elmondani, azt meg főleg nem akarom, hogy megtudja, hogy őt húztam, legyen meglepetés, ez a dolog lényege.

2009. dec. 3. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
pulcsit esetleg, v vmi jó vígjátékot dvd-n... vaagy vmi kézzel kötött sálat, készíts neki muffint :D
2009. dec. 5. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Önts neki gyertyát! Bemész egy hobbiboltba, és ezer forintból megvan minden alapanyag! Neten rákeresel, megvan az is, hogy tudod elkészíteni, nem nehéz, és tök jó karácsonyra, látványos, plusz még te is csináltad és nem csak úgy vetted :) És nem is kell hozzá, hogy ismerd a srácot, a gyertyákat mindenki szereti, főleg karácsonykor :D
2009. dec. 5. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!