Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szép idézeteket tudtok írni...

Cz.Anna kérdése:

Szép idézeteket tudtok írni nekem? Vidámat, és Szépet?

Figyelt kérdés

Szeretnék nyitni egy olyan füzetet ahova szép idézeteket gyűjtök. Lehet például az álomról, boldogságról, barátságról, igaz barátról, stb. Valamilyen kedves idézetet!

Köszönöm

2014. jan. 20. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a tavaszról írok. Tavasz van, tavasz van, vigyorog a légy is. Küldjetek egy százast, majd vigyorgok én is.
2014. jan. 20. 18:52
 2/4 Evele123 ***** válasza:
Inkább legyél az űrben szerelmes, mint a szerelemben üres!
2014. jan. 25. 17:20
 3/4 anonim válasza:

A Carter edző című filmből, az egyik kedvenc monológom, Timo Cruz szájából:

"Nem attól félünk, hogy gyengék vagyunk. Attól félünk, hogy mérhetetlenül erősek vagyunk. A fény az és nem a sötétség, ami megrémít. A játék oly keveset számít a világnak, de semmi sem ér többet, mint mikor mások biztonságban érzik magukat önnel. Úgy kell ragyognunk, mint a gyerekeknek. És nem csak keveseknek, de mindnek. És ha hagyjuk ragyogni ezt a fényt, tudattalanul másoknak is megadjuk a jogot ugyanerre, ahogy lerázzuk a saját félelmünket. A jelenlétünkkel szabadítunk fel másokat."

2014. jan. 26. 16:59
 4/4 anonim válasza:

Hitler,Sztálin,Khadafi.

A nagy Bartosnak hazafi.

2014. jan. 28. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!