Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 18. szülinapra ajándék lánynak?

18. szülinapra ajándék lánynak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy lány ismerősöm most lesz 18, nem tudom, mit lehetne venni neki ajándékba. Valószínűleg semmin nem sértődne meg tőlem, szerintem valami viccesre számít. Ja és csak barát! Tudom hogy volták már ilyen kérdések, de jól jönne néhány ötlet. Még valami, nem szeretnék vagyonokat költeni, max olyan 4-5ezer :)
2009. dec. 2. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Te ismered, mi nem.

Vegyél a hobbija szerint valamit.

2009. dec. 2. 11:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, mindenki ezt mondja elsőre...csakhogy nem tudok semmiféle különösebb hobijáról, így nehéz az eset...
2009. dec. 2. 11:36
 3/4 A kérdező kommentje:
hobbijáról...csak írni nem tudok...
2009. dec. 2. 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:

vibrátor.

Mondjuk én nem tudom, mennyibe kerül, mert férfi vagyok, és még soha nem vettem, de hátha kijön 5ezerből.

2009. dec. 2. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!