Miért vannak ennyire lenézve a fizikai munkások, és miért van ennyi általánosítás?
szerintem első sorban neked magaddal van bajod. Te magadat nézed le, ha nem így lenne, akkor nem zavarna, ahogy a bmw-s gyereket sem zavarja és szarik bele.
Majd ha elfogadtad saját magad, akkor lehet dumálni a többi emberre, de akkor majd rájössz, hogy téged mennyire nem érdekel a többi ember, hisz te ki vagy békülve magaddal.
Magyarországon az emberek csak a külsőségekre adnak: Ruha,pénz,kocsi,státusz
Az, hogy legbelül milyen vagy az senkit sem érdekel sajnos.
Mi erre a azt szoktuk mondani:
Nem lehet mindenki diplomás, akkor ki dolgozna? :)
az én férjem is fizikai munkát végez, néha az utcán is végigmegy munkásruhában, nincs vele gondja.
nekem 2 diplomám van, 2 idegen nyelvet beszélek, felső és középfokon, mégis ő az aki pénzt keres, mert az én bérem épp elég a rezsire és a lakáshitelre(25 ezer).
szóval, nem az a lényeg h milyen ruhában, hol dolgozol, hanem h tisztességgel végezd el a munkád, ha pénzt költesz kétszer is gondold végig, érdemes-e kiadni, inkább aludj rá egyet
arra törekedj, h a lehető legjobb szakember legyél, és minél előbb önállóan tudj dolgozni
Eddig csak a második válaszoló próbált a kérdésre válaszolni. És egyetértek vele.
De biztos van ettől részletesebb magyarázat is. Amit én nem tudok de egyébként még a tanári karban is fenn áll ez a két "ellentét", osztályfőnök mesélt róla, kicsit durva dolgok folynak ott is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!