Koncerten kiadnak 18 év alatt sört?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pénteken megyek Tankcsapda koncertre (Győrben) és ezen gondolkodok most,hogy egy koncerten mennyire figyelnek arra hogy nagykorú legyen a vásárló? Haverom aki gyakorlott koncertező,azt mondta hogy bárkinek adnak piát,de azért érdekelne mások véleménye is:D
Megjegyzés: 1 azaz EGY sört akarok venni,nem hajtok a részegségre.
15/L
2009. nov. 29. 17:13
11/12 anonim válasza:
Szinte teljesen biztos, hogy kiadnak. Ott áll sorba 500 ember, nem hiszem, hogy szórakoznak a korral, úgy vannak vele, haladjunk. Ha meg nem, hát vetetsz valaki mással, ennyi, azt aztán már ritkán figyelik, hogy ki mit iszik. (De tényleg ne igyál sokat, olyan csúnyának tartom, ha egy tizenéves, aki még nem is bírja annyira, nem tudja, hol a határ...én se vagyok büszke az ilyen dolgaimra régről, csak azért mondom...) Ez a röhej, tizenévesen egyetlen egyszer volt csak, hogy nem szolgáltak ki, és 25-26 éves koromban többször nem akartak bort ill. egy másik esetben cigit adni, kérték a személyimet, aztán nem győztek bocsánatot kérni, de engem nem zavart, csak viccesnek találtam. Lehet, mindenkiét nézni kéne, vagy senkiét, mert ezzel a korbecsléssel nagyon könnyű mellélőni.
12/12 anonim válasza:
10:40es!!
nem vagyok pedofil
tényleg 15 éves kiscsaj
és tényleg érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!