Mekkora esély van egy Priest folytatásnak? A film szinte ordít egy második rész után - a Daybreakershez hasonlóan fantasztikusan új színt vitt a "vámpír" feldolgozásokba.
Akkor nem egy filmet láttunk! De nagyon nem! Valami álomvilágban élhetsz (pedig eddig azt hittem én élek ebben), ha ez neked a sok tucat kommersz film közül nem jött be. Mind a vizuális megvalósítás ZSENIÁLIS, mind a forgatókönyv, mind az alaphangulat.
Annyira hozza azt a fantasztikus korabeli art-deco fantázia életérzést! Egyszerűen tökély!
Ha értelmes vámpíros film kell: Interjú a vámpírral, Kárhozottak királynője, Drakula ( Coppola féle ), Hívj be!,
Priestet nem nevezném maradandónak, túlzottan mesterkélt az egész.
Utolsónak: pont ezen filmek után új színfolt a Daybreakers és a Priest. Viszont nem maradandót írtam (az a 93-as Coppola mozi), csak egy új világot. Ezt nem értette meg az első ritka szerencsétlen felfogású és sivár életű sem.
Mégegyszer: nem maradandó, csak teljesen újszerű. És épp ezért jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!