Szerintetek rosssz ember vagyok? Kinövöm ezt?
A legjobban egyedül szeretek lenni.Kiskorom óta sokat olvasok.Általában itthon vagyok olvasok, meg zenét hallgatok. Nem megyek emberek közé, csak ha muszály pl. suliban, de a nagyszüleimhez szívesen elmegyek, mert szeretem őket, de máshova nem. A családomon kívül nem igazán szeretek emberek közt lenni. Velük is csak azért, mert szeretem őket. Valahogy nem vagyok egy hullámhosszon a többi emberrel és sokszor idegesítenek. Valahogy úgy érzem mintha elkülönülnék az emberektől.
Nagyon kevés emberrel találom meg a közös hangot. Az osztálytársaim sokszor hülyének tartanak, mert máshogy gondolkodom min ők. Tudom, hogyha ilyen vagyok, később könnyen egyedül maradhatok.Szerintetek mit tegyek? Nekem ez a sorsom?
Ne aggódj amiatt, hogy ilyen vagy! Ha ez megnyugtat, magam is ilyen típusú vagyok, ennek ellenére mégis megtaláltam a páromat (6 éve mentem férjhez), SŐT mára már erényt kovácsoltam ezen tulajdonságomból. A csoporttársaim különcnek is tartanak emiatt, de ugyanaakkor tisztelnek.
Egyébként meg minden dolog csupán nézőpont kérdése... Mint ahogyan az is, hogy ki különbözik a másiktól.
Nekem személy szerint az a természetes, ahogyan én viselkedem, és nem feltétlenül az, ahogyan a többiek. Én például nehezen tudom magamat elképzelni, hogy beálljak egy pletykáló társaságba a sok furkálódást hallgatni, ahelyett, hogy hasznosabban töltsem az időmet... (ez most csak egy példa volt a sok közül)
Nem tudom, te milyen korú vagy, de hidd el, az idő megoldja, és majd kiforr a te egyéniséged is! Ami még sokat segíthet, ha találsz magadnak valami olyan elfoglaltságot, hobbit, amelyben igazán ki tudod fejezni önmagadat.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!