Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek rosssz ember...

Szerintetek rosssz ember vagyok? Kinövöm ezt?

Figyelt kérdés

A legjobban egyedül szeretek lenni.Kiskorom óta sokat olvasok.Általában itthon vagyok olvasok, meg zenét hallgatok. Nem megyek emberek közé, csak ha muszály pl. suliban, de a nagyszüleimhez szívesen elmegyek, mert szeretem őket, de máshova nem. A családomon kívül nem igazán szeretek emberek közt lenni. Velük is csak azért, mert szeretem őket. Valahogy nem vagyok egy hullámhosszon a többi emberrel és sokszor idegesítenek. Valahogy úgy érzem mintha elkülönülnék az emberektől.

Nagyon kevés emberrel találom meg a közös hangot. Az osztálytársaim sokszor hülyének tartanak, mert máshogy gondolkodom min ők. Tudom, hogyha ilyen vagyok, később könnyen egyedül maradhatok.Szerintetek mit tegyek? Nekem ez a sorsom?

2009. nov. 29. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy rossz ember. amúgy én ugyanilyen vagyok. persze ez nem jó de én nem tudok úgy feloldódni mint mások.
2009. nov. 29. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
ezt akár én is írhattam volna 21/f
2009. nov. 29. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok mint te, ez egyáltalán nem baj, csináld azt amit szeretsz, ha neked így kényelmes akkor nincs semmi baj.
2009. nov. 29. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi vagyok.Azzal a különbséggel,hogy nekem nincsen normális családom,a nagyszüleim messze laknak,viszont van 1legjobb barátom.Meg még annyiban különbözök,hogy szeptember óta kollégiumban kell laknom,de az maga a pokol.
2009. nov. 29. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj amiatt, hogy ilyen vagy! Ha ez megnyugtat, magam is ilyen típusú vagyok, ennek ellenére mégis megtaláltam a páromat (6 éve mentem férjhez), SŐT mára már erényt kovácsoltam ezen tulajdonságomból. A csoporttársaim különcnek is tartanak emiatt, de ugyanaakkor tisztelnek.

Egyébként meg minden dolog csupán nézőpont kérdése... Mint ahogyan az is, hogy ki különbözik a másiktól.

Nekem személy szerint az a természetes, ahogyan én viselkedem, és nem feltétlenül az, ahogyan a többiek. Én például nehezen tudom magamat elképzelni, hogy beálljak egy pletykáló társaságba a sok furkálódást hallgatni, ahelyett, hogy hasznosabban töltsem az időmet... (ez most csak egy példa volt a sok közül)

Nem tudom, te milyen korú vagy, de hidd el, az idő megoldja, és majd kiforr a te egyéniséged is! Ami még sokat segíthet, ha találsz magadnak valami olyan elfoglaltságot, hobbit, amelyben igazán ki tudod fejezni önmagadat.

Remélem tudtam segíteni!

2009. nov. 29. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
nem vagy rossz ember, csak különleges :) majd az idő során fogsz találkozni rengeteg olyan emberrel, aki hozzád hasonló és talán a leendő párodat is így találod majd meg... én is ilyen voltam, és azóta kinyíltam az emberek felé és a világra, úgy érzem, feladatom segíteni rajtuk, szeretni őket és megmutatni nekik egy jobb világ lehetőségét...a párom is ilyen mint te, de ő még nem nyílt ki az emberek felé...idővel meg fog történni ez is, mert az ilyen "különcök" azért vannak a földön,hogy az átlag embert elgondolkodtassák (akár saját szenvedésük árán)...
2009. nov. 29. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Az emberek egy része társaságkedvelő, más részük társaságkerülő. Egy részük olvasni és zenét hallgatni szeret, más részük bulizni meg focizni. A kérdésed kb. olyan, mint az, hogy "A lekváros palacsinta a kedvenc palacsintám, akkor én rossz ember vagyok?", vagy "A zöld a kedvenc színem, akkor rossz ember vagyok?".
2009. nov. 30. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!