Mit csináljak? 16l
Figyelt kérdés
Ma megismertem anyukám pasijának a fiát. A srác külföldön lakik, csak a szünetre jött ki. Nagyons zimpatikus, jó fejnek tűnik. Viszont ha így négyesbe megyünk valahová tök feszélyezett vagyok mert alapvetően nem szeretnék családosdit játszani "új" emberekkel meg anyukámmal amúgy se annyira olyan a viszonyom hogy felszabadult legyek és normális. Így ilyenkor folyton kussolok és flegma vagyok, sajnos a sráccal is mert egyszerűen nem tudok felszabadultan önmagam lenni.. Mivel nagyjából egykorúak vagyunk (ő idősebb) ezért úgy érzem milyen jó lenne ha együtt buliznánk stb de amikor kettesben vagyunk tök kínos az egész és nem tudok nyitott lenni ugyanakkor ha más útpn pl buliban ismertem volna meg teljesen más lenne a helyzet.. Elhívtam szivleszterezni is a baráti társaságommal hogy nemár a szülőkkel kelljen lennie de nem tudok kilépni ebből a flegma hercegnős stílusból...pedig szeretnék... Ő nyitott meg próbálkozik de mégse lettünk elsőre nagy barátok... Jó mondjuk, néhány órája ismerem csak (kb 10) de lesznek még együtt töltött napok és félek.2013. dec. 29. 22:35
2/3 A kérdező kommentje:
én úgy terveztem hogy szerintem okés ha zárküzottabbb vagyok az elején mert nem mindenki lehet a kebelbarátom elsőnek és szép lassan úgyis kialakul..és majd ha csak ketten leszünk majd mondom h jaj bocsi h mittudomén flegma voltam csak rosszkedvem volt stb
2013. dec. 29. 22:41
3/3 anonim válasza:
Túl sokat aggódsz.Alig fél nap ismeretség után feleslegesen izgulsz ezen, hiszen még szinte nem is ismered.Hagy a dolgokat zajlani körülöttetek, aztán majd minden kialakul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!