Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért általánosít mindenki?

Miért általánosít mindenki?

Figyelt kérdés
Szerintem én is általános vagyok és még a haverjaim is azok. Francnak kell általánosítani, sőt ti mind általánosítotok. Főleg a volt csajom ő is tiszta általános volt, és buta mind a többi. Ha már itt tartunk minden csaj csak kihasznál csak azért ismerkednek velem hogy lehúzzanak AZ ÖSSZES. Szóval le kéne állni ezzel az általánosítás témával. Kövessetek engem én nem általánosítok ellentétben veletek ti általánosító jól lakott óvodások. Csak azért írtam ide a kérdést, mert mindenki ezt nézi. Mert ti mind szexéhesek vagytok. Egytől egyig.
2013. dec. 29. 17:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Igazad van. Csakhogy én sokkal általánosabb vagyok mivel te nem vagy fent az általános ranglétrán. Sőt! Még a top 10-ben sem vagy benne! <3

Látod? Tiszta általános.

2013. dec. 29. 18:06
 12/21 tevetke válasza:
Nem látják az általánosítástól az iróniát... :D
2013. dec. 29. 18:06
 13/21 A kérdező kommentje:
Tudom mivel már annyira átlagos vagyok hogy már top 10 sem kell mert ti mind sz*rok vagytok hozzám képest. Szexéhes banda.
2013. dec. 29. 18:07
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Utállak. Nem győzöl ám le! Tiszta diszkrimináció. A top 10 létezik. És pont.
2013. dec. 29. 18:11
 15/21 Költőnő? ***** válasza:
91%

sőt annyira általános vagy, h el se ballagtál az általánosból :)

szeretjük az ilyen szándékosan provokatív fake kérdéseket :)

2013. dec. 29. 18:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Te általános vagy? Ne röhögtess bäszod! Én annyira általános vagyok, hogy a lexikonban én vagyok az illusztráció az általános kifejezés mellett, te unáltalános általánoságtalanságos.
2013. dec. 29. 18:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Veszekedhetek kényemre kedvemre. Persze hogy szeretjük Költőnő.

Ebben profi vagyok.

2013. dec. 29. 18:14
 18/21 A kérdező kommentje:
Létezett míg nem jöttem én. Általánosítva a sármom annyira haza vágta a top 10et hogy az nem minden napi. Azt hiszed hogy fake kérdés? Teljesen komoly, csak már akkora az általánosítás hogy nem látod az általánosítástól a nem általánosító embereket mind én. mert ti mind általánosítotok nem győzöm hangsúlyozni.
2013. dec. 29. 18:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Neked? Sárm? Jajj de elvagy. Olyan általános vagy hogy az óvoda is megirigyli mi? Ezt hiszed? Nem! Nem nyersz, nem nyersz, nem nyersz. Akkor seeem.
2013. dec. 29. 18:21
 20/21 A kérdező kommentje:
Jó igazad van. Sármom már annyira kihatott a világra, hogy már az óvodában is én vagyok az átlag ezért ti általánosítók nem érzékelitek, mert annyira általánosítotok. De át adom neked a pozíciómat. Nem csalódtam bennetek. Szexéhes banda.
2013. dec. 29. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!