A fiatalok miért nem szeretnek színházba járni?
Mellesleg tudom, ez megint csak nem vidék, bár ki tudja, de Pesten megindult egy kezdeményezés, amivel ötvözik a színházat a mozival, de ez se rég indult:
Engem az ár mellett az is akadályoz, hogy sajnos jelenleg olyan az életem, hogy nem tudok annyira előre tervezni, amennyire előre meg lehet venni a jegyet, nem tudom, mikor fogok ráérni, nem jön-e közbe valami (betegség, esküvő, ahova meghívnak, vagy munka, amit nem halaszthatok). Jó lenne, ha a mozihoz hasonlóan lehetne szervezni, akár 1-2 napra előre, akár aznapra, és nem csak a legdrágább jegyek maradnának meg, és jó lenne, ha egységesebbek lennének a jegyárak, mint moziban.
Szeretném megnézni a Don Giovannit, a Carment, a Don Carlost, a Velencei kalmárt, a Padlást harmadszor (az egyik kedvenc darabom), a Képzelt riport is kimaradt eddig, alig játsszák, amikor meg játsszák, nem tudok elmenni, és drágák a jegyek. És még sorolhatnám, de se időben se pénzben nem tudom kigazdálkodni. 79500Ft nettó fizetésből erre már nem telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!