Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Butaság lenne bemenni a...

Butaság lenne bemenni a Zalaegerszegi Ruhagyár romjai közé? Többi lent.

Figyelt kérdés
Most konkrétan nem tudok dolgokat linkelni, deannyi infó: ez a gyár 10 éve bezárta kapuit. Egy rokonom ott dolgozott és nagy embernek tartom õt, épp ezért a gyárat is nagyon szeretem. Elhatároztuk néhányan, hogy bemennénk, de én végül is nem akarok. Kissé félek is, hiába szerepel az álmaim közt a ruhagyári túra. Nem illegálisan akarok bemenni. Butaság lenne? (Bocsi, ha rossz kategória)
2013. dec. 27. 01:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Legjobb tudomásom szerint nem őrzik az épületet, de attól az még valakinek a tulajdona, így ha bementek, akkor az már illegálisnak számít. De nem is ezért lenne csak butaság bemenni oda. Az elmúlt évek alatt a fémtolvajok dolgoztak rendesen, így elég egy rossz mozdulat és máris egy aknában találhatod magad (például liftakna). A padlón mindenhol törött üveg van és így gondolom már madárürülék is, hiszen a kitört ablakokon keresztül gond nélkül bejutnak. Én azt sem tartom kizártnak, hogy hajléktalanok is élnek az épületben. Szóval veszélyes lenne oda bemenni még ha összedőlni biztos nem is fog az épület. Én is sajnálom, mert szép épület, remekül lehetne hasznosítani, csak befektető kellene, illetve az, hogy Magyarországon is vége legyen a válságnak. Milyen jó plaza + irodaház komplexumot lehetne belőle csinálni. Az alsó szintekre üzletek, a felső szintekre irodákat nyitni. Néhány éve volt róla szó, hogy lebontják és OBI épül a helyére, de abból nem lett semmi.
2013. dec. 27. 08:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ezekről én is tudok. :( Köszönöm a válaszod!
2013. dec. 27. 15:11
 3/3 anonim válasza:
Én már voltam bent,nagyon jó,aki szereti a régi ,romos épületeket annak mindenképp látnia kell.
2014. jan. 6. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!