Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapesten keresek egy olyan...

Charles_darwin kérdése:

Budapesten keresek egy olyan helyet, ahol csend van kellemes a környezet, de mégsem egy könyvtár hanem egy hely ahol megihatsz egy kávét, egy teát és közben olvasgathatsz. Tudtok ilyen helyet?

Figyelt kérdés

2013. dec. 26. 01:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyáron parkokban imádok olvasni. Télen nem tudok semmit. Vendéglátó helyeken szinte mindenhol van zene.

Amúgy a központi szabó ervinben vannak nagyon szép termek:

[link]

[link]

Lehet a széchenyiben is.

2013. dec. 26. 01:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk, templomban csend van és nyugalom. Csak a kávé fog hiányozni.
2013. dec. 26. 02:41
 3/5 anonim válasza:

Hát ez az. Magyarországon csak parkok meg kocsma/szórakozóhely van. Ha szerencséd van nem kötnek beléd a cigányok.

Éljen Orbán!!!

2013. dec. 26. 05:51
 4/5 mayan125 ***** válasza:

Csendes Társ, Magyar utca

Amelie, Pozsonyi út

Gomb kávézó, Ferenc tér - mintha egy barátságos nappaliban ülnél, könyveket is lehet kölcsönözni. Szerintem ilyesmit kereshetsz.

Móka kávézó, Varsányi - hasonló az előzőhöz

Azték, csokiboltként is funkcionál; Röser udvar

Biztos sok van még ezeken kívül, de én ezeket tudom ajánlani :) Jó olvasgatást egyébként is!

2013. dec. 27. 16:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, el fogok látogatni a helyekre:)
2013. dec. 28. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!