Tudnátok ajánlani jó színdarabot?
Szeretnék színházba menni valami komolyabb darabra. Eredetileg Az ördög tragédiája volt a cél a MÜPÁban, de az német nyelvű opera... Így az sajnos nem jöhet számításba. Szerenték elmenni valami darabra, ami nem tömör hülyeség, nem feltétlenül romantikus, de nem is szenvedős, szomorú. Valami érdekesre, esetleg drámaira. Semmiképp sem valami vígjátékra. Nem kell szomorúnak lennie, csak ne dőljenek a viccek folyamatosan. Valami komolyra és kultúráltra vágyom.
Sajnos nem ismerem ki magamat jól a színházak műsoraiban, és amit én a weboldalakon láttam, mind vígjáték volt, vagy éppen valami Shakespeare darab...
Nem baj, ha zenés... De a musicalek általában nem annyira tartalmas darabok. Sokat láttam már, úgyhogy tudom. Talán egyedül Az operaház fantomja volt olyan. Lehetőleg próza legyen, vagy opera.
Nem baj, ha csak valamikor januárban kezdik játszani, vagy ilyesmi, valamikorra akkorra kell a jegy eleve.
Remélem, tudtok segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!