Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek Európa mely népei...

Szerintetek Európa mely népei között vannak a legszebb lányok, nők?

Figyelt kérdés
Mi gyakran hangoztatjuk, hogy a magyar nők a legszebbek, de ez szerintem kicsit elfogult vélemény. Az is igaz, hogy mindenhol vannak gyönyörű nők, de úgy nagy átlagban mit gondoltok?
2013. dec. 17. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
11%

A magyar, orosz, skandináv nők a legszebbek, az írek és britek is, de náluk inkább csak a 25 alattiak.

A horvátok, oláhok, déli szlávok a legrondábbak.

2013. dec. 17. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Kelták, és skandinávok a kedvenceim a magyarokon kívül.
2013. dec. 17. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Magyarok, spanyolok, szerbek jönnek be nekem. De már ne is haragudjon az 1. válaszoló. Szerintem a brit és az ír nők híresen rondák!
2013. dec. 17. 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:
A skandináv országok női lakossága a tökéletes. Az echte, őshonos lakosságból, persze. Szőke, kék szemű, nagymellű, vékony, lassan öregedő nők. És persze okosak is, ez náluk enyhén szólva társadalmi elvárás :)
2013. dec. 17. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a lista alján az angolok és a németek állnak.

Legszebbek talán a magyarok, meg ez a vonal lengyelektől horvátokig, ill. oroszok, skandináv népek.

Bár ez ízlés dolga... :)

2013. dec. 17. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kamionos vagyok, jártam itt- ott. Skandinávok, oroszok, lengyelek, ukránok, és persze a magyarok a nyerők. A déliek is szépek, de egy kicsit korán ráncosodnak, öregednek, bajuszosak.

Az angolok, hollandok között ritka a szép (már helyi gyökerűekre gondolok).

2013. dec. 17. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Az dél-olasz nők különlegesen szépek arcra és testalkatra az észak-olaszok meg rettentő elegánsan öltöznek.
2013. dec. 17. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem csakis az egyén ízlése szerint lehet megmondani. Nekem nagyon tetszenek a latin beütésű lányok, ezért azt mondom, hogy Spanyolország és Portugália. Az olasz nők már nem tetszenek annyira. A szőke-kékszem kombótól meg egyenesen undorodok.
2013. dec. 19. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!