Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a legjobb...

Hogy mondjam meg a legjobb barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Mióta egyetemre jöttünk alig találkozunk, pedig egy városban lakunk itt is, meg otthon is, max hetente egyszer ha összefutunk egy órára. Ezzel még nem is lenne baj, csakhogy mindig hozza a pasiját is, aki jó fej amúgy, csak én előtte nem igazán vagyok hajlandó kibeszélni magamból azokat a problémákat amit csak a legjobb barátnőmnek szánok. Ők sülve-főve együtt vannak, mivel csoporttársak, én meg szenvedek, mert az én barátom külföldön tanul, csak 2 hetente jár haza akkor is 2 napra... Szóval, hogy mondjam meg Neki finoman, hogy szeretném, h néha csak ketten taliznánk? Ma este is moziba megyünk, úgy volt, h ketten, de most jelentette be, h jön a srác is, szinte éreztem, mert 3 jegyet foglaltattam...
2009. nov. 25. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ő a legjobb barátnőd, akinek el akarod mondani a legbelső dolgaidat. Akkor nem jelenthet akkor aproblémát az sem, hogy megmond neki, hogy kettesben szeretnél beszélni vele. Mit nem lehet ezen megmondani egy jóbarátnak?
2009. nov. 25. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, már biztos céloztál rá. Valszeg a pasija tapad nagyon. Mondhatnád, hogy tarthatnátok egy lányos napot, amikor csak ti ketten beszélgettek, a pasija meg addig elmegy a barátaival focizni, biliárdozni, vagy valami.
2009. nov. 25. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is van egy hasonló szitu. A barátnőmmel is állandóan együtt van a férje, és nem tudunk szinte soha ketten lenni. Én szépen megmondtam neki, hogy bár kedvelem a férjét, vannak csajos dolgaink, amit szeretnék úgy kitárgyalni vele, hogy csak ketten vagyunk. Ha nem is minden héten, de néha-néha. Megértette. Bár náluk a pasi a hülye, ő akaszkodik rá mindig a barátnőmre, mert unatkozik, nincsenek barátai és nem tud mit csinálni.

Szóval szépen mondd meg te is a barátnődnek. Nyugtasd meg, hogy nem a sráccal van bajod, csak néha szeretnél vele kettesben is lenni. Ha máshogy nem megy, írd le neki sms-ben. Ha nem érti meg, akkor az egész barátságotokat újra kell sajnos értelmezned.

2009. nov. 25. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Magyarul!
2009. nov. 25. 10:03
 5/5 anonim válasza:
Pont igy, ahogy leirtad. Ha valoban jo baratnod, akkor meg fogja erteni, es le birja razni a pasijat egy fel delutanra. Beszelj vele nyiltan. Ha pedig nem hajlando megszabadulni az oldalbordatol egy kis idore a legjobb baratnoje kedveert, akkor megsem a legjobb.
2009. nov. 25. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!