Mért van ennyi rosszindulatú ember GYIK-on?
Figyelt kérdés
Mért2013. dec. 17. 15:07
1/6 anonim válasza:
Hogy legyen miért idióta kérdést kiírnod. De jó magyar szófordulatot használva: mer' biztos íríígyek rád.
2/6 anonim válasza:
Mert bosszantja őket, hogy ők nem tudnak ilyen jól átgondolt kérdést feltenni.
4/6 brandon válasza:
főleg azért mert dühösen ülnek a géphez nem tudják mit írnak
5/6 anonim válasza:
itt meg mernek szolalni - anonim -
6/6 anonim válasza:
mondok neked egy nagyon egyszerű választ: mert magyarok. a magyarnál rosszindulatúbb, gonoszabb embert sztem még nem talált ki a természet.
menj el vmelyik külföldi hasonló kérdezős oldalra, és meglátod, "furcsa módon" teljesen normális válaszokat fogsz kapni, és nem azt nézik, hogy a jó istenbe tudnak beléd kötni vagy kiforgatni a kérdésedet. Hát tudod, ez amolyan genetikai sajátosság sztem, más magyarázatot én se találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!