Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lesz a sorsa annak a...

Mi lesz a sorsa annak a srácnak, aki felemelte a szavát a buszon dohányzó, rajkodó, bolondgyerek ellen, aki végül megverte őt?

Figyelt kérdés

[link]

És a többiek miért nem segítettek neki?

2013. dec. 9. 23:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%
Én a Dávidra írtam, hogy értelmes srácnak tűnik. A megvert srácra írtam.
2013. dec. 9. 23:30
 12/23 anonim ***** válasza:
19%
Értettem,én is rá irtam hogy nem tünik értelmes húzásnak amit csinált.
2013. dec. 9. 23:33
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, írtam privit.
2013. dec. 9. 23:34
 14/23 anonim válasza:
21%
Ilyenkor a sofúrnek kell szólni. Azt nem merik szétverni
2013. dec. 9. 23:42
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
14# nehogy azt hidd. Haverom buszsofőr volt, 1x mikor felszólított egy utast hogy szálljon le mert nem volt jegye az kést rántott rá. Kicsit elszámította magát mert haverom egy hegyomlás méretű amatőr bunyós, 2 helyen tört el a delikvens orra és a kórházból a rendőr vitte el. Újságcikk is volt belőle anno.
2013. dec. 9. 23:53
 16/23 A kérdező kommentje:

Hát őszintén szólva valószínűleg én is eléggé be lettem volna ..., kezdeni nem mertem volna a gyerekkel, de ha azt látom, hogy valaki odaáll elé és kiáll az igazáért, akkor szerintem már bennem is megjött volna a bátorság és segítek neki.

Pláne, ha látom, hogy a földön van és üti őt a szemét suttyadék, akkor odaszaladok és üvöltve fejberúgom a majmot.

Volt már olyan, hogy apám részegen megütötte szegény anyámat, akkor is elszakadt a cérna és elsötétült előttem a világ.

2013. dec. 9. 23:58
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Az összes jelenlevö ferfinak kellett volna segitenie!

Legujabb kutatasok szerint a sok mergezett elelmiszer megöli az emberekben az erzelmeket.

Ezert is kellene jobban odafigyelni a taplalkozasra.

2013. dec. 10. 01:36
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Elvagytok ti ott egesz jol a fantaziavilagotokban, nem ?
2013. dec. 10. 03:44
 19/23 anonim ***** válasza:
16%
Az egyik Budapesti aluljáróban fényképezel majd odalép hozzád egy idegen és szól hogy ott a tábla itt nem fényképezhetsz.Még csinálsz egy képet de ő kikapja a telefonod a kezedből a földre dobja és összetörik.Erre te bevered az arcát.Ez történik ha két idióta találkozik és vitatkozik egy idióta szabályon ami idiótáknak készült idiótáktól.
2013. dec. 10. 04:46
 20/23 anonim ***** válasza:
21%
Megtanulta, hogy nem kell önkéntesen rendőrködni. Függetlenül attól, hogy igaza volt, mégis mit várt? Hogy egy látványosan kihívó magatartású, villamoson cigiző barom majd illedelmesen elnyomja a bagót, és elnézést kér? Ugyan már. Beverette a képét, ennyi történt.
2013. dec. 10. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!