Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi kell egy nyúgdíjas klub...

Mi kell egy nyúgdíjas klub szervezéséhez?

Figyelt kérdés
Engedélyek, szabályok, előírasok?
2013. dec. 6. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
2013. dec. 6. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, pontosan mit értesz klub alatt. De szerintem csak megfelelő állagú helyiség (mosdókkal, stb.), és tűzbiztonsági engedély.
2013. dec. 6. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Na igen, az első válasz korrekt, csak én úgy értettem, hogy nem cégszerűen, hanem privát módon, mint mikor vendéget hívunk, vagy az iskolai tornatermet kibéreljük egy bulihoz. Ahhoz sem kell cég.
2013. dec. 6. 11:05
 4/5 A kérdező kommentje:
igen, privát módon értettem. igazából úgy gondoltam hogy mondjuk hétvégente valami kis összejövetel, havonta egyszer valami kirándulás.. a hely megvan. vannak, akik csatlakoznának, de gondolom nemlehet csak úgy.. papírok kellenek hozzá.:)
2013. dec. 6. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ismerősök összejönnek néha, miért kellene ehhez "papír"? Szabályok? Ne hangoskodjatok túlzottan, főleg este 10 után.....:)
2013. dec. 6. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!