Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A japánok, hogy vannak a...

A japánok, hogy vannak a fehérekkel feketékkel?

Figyelt kérdés
(félig fekete vagyok) és csak érdekelne, mert nemrégiben oszt. kirándulásra mentünk és ott volt 3 japán ember (csoportokba mentünk) és van 3-4 swag gyerek akik közül az egyik "fogjuk rá" a barátnőm, és ő mondta, hogy odakiabáltak nekik, hogy "Made in china" - (mármint a "barátnőmék" kiabáltak oda, ugye most had ne emlegessük, hogy ez milyen gusztustalan de m1) és azóta érdekelne, hogy ha pl ők mennek el japánba akkor szintén ilyen bánásmódban részesülnek? Tehát, ahogy a fent is kérdeztem: "A japánok, hogy vannak a fehérekkel feketékkel?" előre köszi!

2013. dec. 4. 15:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért amikor én Észak-Japánban voltam és elmondtam, hogy nem amerikaiak vagyunk hanem magyarok, Európából, rögtön más szemmel néztek ránk.

Addig jóval távolságtartóbbak, hidegebbek voltak, főleg az idősebb kisvárosi, falusi emberek.

A japánok elég xenofóbok, lehet, hogy érdekesnek tartanak egy fehéret/feketét, de nem valószínű, hogy pl. őt alkalmaznák a boltjukban.

Letelepedni nehéz, a turistákkal viszont kedvesek.

2013. dec. 5. 20:48
 12/13 anonim ***** válasza:
A történelem igenis bevésődik az emberekbe, ha vetted töriből ha nem. Nyilván ma már más világ van, de szerintem ha hirtelen összefutsz egy orosszal te se rögtön meleg gondolatokat dédelgetsz magadban. Persze, ezen az emberek többsége túllép, ami így van jól, de azért ott van a lelked mélyén.
2013. dec. 7. 15:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Angol tudás esetén ajánlom :)

http://www.youtube.com/watch?v=_Qe4AZRkFYE

2013. dec. 7. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!